"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 29 aprilie 2012

Viitorul - creația noastră a tuturor



Dacă printr-un miracol, într-o dimineață, toți oamenii s-ar trezi cu convingerea că fiecare clipă prezentă și implicit fiecare clipă viitoare este rezultatul CO-creației noastre a tuturor, mai exact a fiecăruia în aceeași măsură, cu siguranță lumea în care trăim ar putea fi schimbată într-o singură zi.
            Faptul că unii oameni își pun amprenta într-un mod mai vizibil decât alții asupra vieții pe care o trăim este în întregime datorat faptului că aceștia din urmă nu au conștientizat încă ideea că lipsa conștienței permite primilor acea amprentă în măsura respectivă.
Rolul grupărilor mai influente, rolul conspirațiilor și al oricăror conlucrări mai mult sau mai puțin malefice este tocmai acela de a duce la extrem lucrurile cu scopul de a ne trezi din hipnoza inconștienței că suntem lipsiți de putere.
După ce fiecare om va fi conștient de aportul său la crearea realității noastre comune, lumea în care trăim va arăta cu totul altfel, într-un mod pe care puțini oameni il pot imagina.
Am vorbit despre aceste lucruri, dar și despre altele privind viitorul nostru comun într-una dintre emisiunile "Viața privită prin ochii sufletului" realizată de domnul Constantin Luca, pe care puteți să o vizionați...


Tot despre un viitor posibil am scris și aici (click!) .

p.s. Nu uitați că peste 1000 de pagini care ne pot aduce cunoașterea vă așteaptă pe Portalul Universul Cunoașterii (click) !

Zile frumoase și creații conștiente, cu drag   >:D<

5 comentarii:

George Anghel spunea...

bun articol...super blog!

esti pe lista blogurilor mele preferate...

numai bine !

Adina Amironesei spunea...

@ George Anghel:
Mulțumesc pentru aprecieri!
Te mai aștept pe-aici :)
Zile frumoase și senine!

lauraaverchi spunea...

Am citit ce ai scris..inca nu am urmarit emisiunea dar o s-o fac..in ceea ce priveste viitorul,stiu ca el se creeaza din fiecare clipa de ACUM..ACUM-ul ne apartine si el creioneaza viitorul..Putem creea un viitor pe care ni-l dorim si il visam sau un viitor pe care nu ni-l dorim..diferenta dintre ele este ca in primul caz se creaza constient iar celalat caz se creeaza inconstient...si totul depinde numai de clipa PREZENTA de momentul ACUM caci numai in ACUM se creioneaza viitorul...cu cati suntem mai multi constienti si cu atentia in PREZENT cu atat vom aveam IN VIITOR ceea ce ne dorim..cu cat suntem mai multi absenti in ACUM cu atat viitorul este pentru noi CEEA CE NU NE DOREAM...deci ,sa fim mai multi PREZENTI si sa ne dam seam ca viitorul NU ESTE decat un prezent care inca nu a venit:)emitand in prezent liniste,pace si iubire...bucurie,liniste si incredere asa va fi si viitorul nostru...sa dea domnul sa ne trezim cati mai multi si VIITORUL sa ne apartina:)NAMASTE

Adina Amironesei spunea...

@ Laura:
Așa este, Laura. Cam asta am spus și eu în emisiune.
Mulțumesc pentru că ai trecut pe-aici, te mai aștept,
Seara frumoasă și liniștită :)

Unknown spunea...

m-as bucura sa adaugi si tu blogul meu (http://trezirea-constiintei.blogspot.com) in lista ta de bloguri prietene.

multumesc si ... lumina tie si celor dragi tie !