"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru descrierea și programul evenimentelor viitoare:

vineri, 2 noiembrie 2012

Crearea realității și psihologia cuantică


Așa cum spuneam și într-un alt articol (link), crearea realității este un concept considerat încă de mulți oameni un concept pur utopic.

Dar în ultimul timp din ce în ce mai mulți psihologi și fizicieni încearcă să reunească informațiile noi și să elaboreze o nouă știință din cadrul științelor interdisciplinare și anume  psihologia cuantică, cea care va explica (printre alte lucruri) pas cu pas conceptul de creare a realității.

Știu că sună complicat ca orice altă expresie ce conține cuvântul „cuantic(ă)”, însă de aceea ne vin în ajutor oameni minunați care reușesc să explice lucruri complicate pe înțelesul tuturor. Un astfel de om este doamna psiholog Niculina Gheorghiță care, într-o ediție a emisiunii "Dimensiunea a 4-a" realizată de doamna Alexandra Coman, explică cu multă rabdare și exemple concrete cu ce anume se ocupă psihologia cuantică și cum anume ne putem crea realitatea în mod conștient.

Vizionare plăcută!


Felicitări doamnei psiholog Niculina Gheorghiță pentru simplitate și claritate și doamnei Alexandra Coman pentru emisiuni atât de interesante!

Cu drag >:D<

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...