"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

miercuri, 23 ianuarie 2013

Informații care mi-au schimbat viața (3)

Fiecare persoană cu care ne întâlnim, fiecare situaţie în parte cu care ne confruntăm, fiecare cuvânt spus la televizor, poate că nu pare prea influențabil la nivelul conștientului, dar subconștientul tău este conceput tocmai pentru a permite oricărui semnal din mediu să te influențeze, fără ca tu să ştii asta. Deci întrebarea este: suntem conștiințe vii sau vieţi inconștiente?” - acesta este un citat dintr-un film care se încadrează perfect în seria de informații insuficient popularizate sau care merită revăzute.
Neurologia arată că în viața noastră de zi cu zi numai 5% din timp ne „conducem” viața în mod conștient, restul de 95% din timp aflându-ne sub controlul subconștientului nostru care operează cu niște „programe” care rulează automat.
Prin urmare, cu cât devenim mai repede conștienți de modul în care funcționăm ca ființe întregi (spirit-minte-corp) cu atât ne vom clarifica mai rapid cum putem acționa astfel încât din ce în ce mai multe din alegerile pe care le facem în fiecare clipă să devină alegeri conștiente.
Filmul din cadrul căruia este citatul de mai sus și pe care îl recomand cu drag în această seară se numește "Kymatica" și merită fiecare minut investit. Vizionare plăcută!


Celelalte articole din seria „Informații care mi-au schimbat viața” pot fi găsite cu un click aici.
Dacă este prima dată când ai ajuns pe această pagină merită să vezi postarile de aici (click) și cea de aici (click).

Cu drag *>:D< îmbrăţişare

Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari autorului. Si multumesc celui ce mi-a trimis acest link !