"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 2 februarie 2013

O poveste de viață

Cred că toate poveștile de viață sunt fascinante pentru că nu există om să nu fi trecut prin experiențe complexe care l-au marcat într-un fel sau altul și din care a învățat ceva.
Cu toate că percepțiile noastre raportate la fiecare experiență în parte sunt unice, ar fi minunat să încercăm să învățăm unii de la ceilalți punându-ne în locul celui care a trăit o experiență și încercând cu sinceritate să ne dăm seama cum am fi reacționat în respectivele situații. Și asta nu pentru a ne compara între noi ci cu scopul fitness-lui emoțional despre care am mai vorbit aici(click!) și care ne poate îmbunătăți calitatea relațiilor și a vieții în general.
            Dintre oamenii minunați care au avut curajul să își facă poveștile publice, aduc astăzi aici un interviu emoționant cu doamna psiholog Gigi Ghinea în care aceasta ne aduce în dar povestea ei. Ascultând-o, este o ocazie foarte potrivită pentru a ne antrena empatia în modul descris mai sus.
Ca să vă fac curioși o să vă dau doar un citat pe care îl consider foarte important: "Poți găsi ceea ce cauți abia când renunți la disperarea de a căuta."
Vizionare plăcută!


Dacă este prima dată cănd ai ajuns pe această pagină, îți pot spune că celelalte articole din categoria fitness emoțional se găsesc aici (click!) iar cele din categoria empatie se găsesc aici (click!).
Cărțile doamnei Gigi Ghinea sunt prezentate aici (click!)

Cu drag  >:D<

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nici nu stii ce bucurie mi-a facut acest video.Sa Gasesti si la alta fiinta trairi asemanatoare....Este minunat sa reusesti sa te intelegi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...