"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 24 februarie 2013

Recomandare film - V

Cred că de existența extratereștrilor nu se mai îndoiește nimeni. Sau da..? :))
Mai "buni" sau mai "răi", mai verzi sau mai gri, mai înalți sau mai scunzi, cu ochii mari și rotunzi sau mai alungiți,....cu toții avem în minte o imagine ale unora dintre rasele extraterestre.
Dar deoarece astăzi este o zi destinată relaxării, nu vreau să pornesc o discuție despre posibilele lor acțiuni sau despre cât de pregătiți sau nu suntem pentru a-i vedea/întâlni.
Astăzi vreau doar să recomand un film SF care mi-a plăcut deși producția lui a încetat înainte ca acțiunea să ajungă la final. Până la urmă, faptul că nu are final are un mare avantaj: fiecare dintre cei ce îl vizionează poate îl continua în imaginație așa cum dorește.
Este vorba despre filmul SF - V - apărut în 2009.
Acțiunea filmului începe cu apariția unei nave pe Pământ cu o civilizație extraterestră plină de bune intenții (la suprafață). Adevăratele lor intenții se dezvăluie însă pe parcursul celor 22 de episoade, care sunt pline de suspans și acțiune.
Serialul este creat de Kenneth Johnson, iar din distribuție fac parte nume cunoscute ale postului de televiziune ABC precum: Elizabeth Mitchell, Morris Chestnut, Scott Wolf and Joel Gretsch, Morena Baccarin, etc. Chiar dacă serialul a fost anulat după două sezoane, cred că merită vizionat pentru felul în care reflectă lucrurile, iar faptul că nu este finalizat ne oferă posibilitatea să construim cu ajutorul imaginației orice final al acțiunii acestuia. Iată aici doar episodul 1 (pilot), celelalte le găsiți pe link-urile de mai jos. Vizionare plăcută!


Filmul poate fi vizionat pe acest site-link ocolind cu răbdare reclamele ce se deschid automat la accesarea paginilor fiecărui episod.
Dacă ai ajuns pe acest blog pentru prima dată, îți urez bun venit! M-aș bucura să găsești lucruri care să-ți placă. Ideea de bază a blogului este dezvoltarea personală integrală așa cum am descris-o aici (click!). Pentru a căuta subiectul care te interesează poți folosi lista "Articole recomandate" sau cea cu cuvinte cheie, ambele fiind în coloana din dreapta.
Cu drag   *>:D< îmbrăţişare 

3 comentarii:

Mihaella Gheorghiu spunea...

multam fain!

andy spunea...

super serialul...!!!! am vazut de curand "THE 4400", despre oameni cu abilitati....si de asemenea vizionez acum,"HEROES",pe care le recomand tuturor.
vizionare placuta !!!

Anonim spunea...

Foarte bun serial, cu adrvarat ! Am vazut unele episoade chiar si de doua ori, dar.. n-am reusit niciodata sa prind finalul, ultimele doua episoade, asa ca nu stiu cum se termina. Daca imi poate spune cineva, multumesc anticipat !