"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 28 martie 2013

Rolul și importanța autodezvoltării. 7 porți către împlinire.


Se spune că oamenii care au gustat din abundența financiară nu sunt preocupați de autodezvoltare. Desigur aceasta este o idee preconcepută, un clișeu mental eronat, numai că este unul foarte răspândit deoarece exemplele conforme acestuia s-au tot repetat. Mă bucur mult când găsesc exemple care demontează acest mit.

Pe de altă parte mă pasionează să ascult oamenii care știu să spună lucrurile foarte simplu, atât de simplu încât orice om poate să înțeleagă ceea ce spun oricare ar fi subiectul abordat. Dacă această calitate este dublată de autenticitate și de o armonie interioară evidentă, atunci a asculta un astfel de om devine o relaxare iar transferul de informație devine maxim (conform legii rezonanței -link).

Unul dintre oamenii care îndeplinește caracteristicile de mai sus, care emană împlinire fără să fie nevoie să vorbească despre ea, este Cristian Onețiu. În cazul în care nu ați urmărit ediția emisiunii "Codul lui Oreste" la care a fost invitat, iată acum ocazia.

Ne vorbește pe parcursul emisiunii despre rolul, importanța și avantajele autodezvoltării, despre modul în care putem alege ce ni se potrivește din "marea" de oferte de cursuri existente și despre ideile preconcepute (miturile) cele mai vehiculate privind dezvoltarea personală. Vizionare plăcută!


Cărți pe care le recomand cu încredere (transport gratuit oriunde în țară pentru orice comandă):
- "Ridică-te din propria ta cenușă mai puternic ca oricând" -Brené Brown- comandă online aici-link;
- "Trezește uriașul din tine" -Anthony Robbins- comandă online aici-link;
- "Putere nemărginită" (carte audio)-Anthony Robbins- comandă online aici-link;
- "Prezența. Arta păcii și a fericirii" (vol.I+vol.II) -Rupert Spira- comandă online aici-link;
- "Puterea prezentului" - Eckhart Tolle - comandă online aici (link);


În cazul în care este prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți spun bine ai venit! Sper ca ceea ce vei găsi să răspundă întrebărilor tale, astfel încât să-ți placă să te întorci din când în când. Pentru a căuta mai ușor un subiect poți folosi lista "Articole recomandate" sau cuvintele cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare


2 comentarii:

Alle. spunea...

Cred ca lumea ar trebui sa fie mai constienta si sa ia in calcul autodezvoltarea, autocunoasterea..sa nu mai traiasca viata intr-un continuu vartej de senzatii, evenimente, aventuri...

TREZIRE DIVINA spunea...

Un premiu de la http://treziredivina.wordpress.com/2013/03/31/very-inspiring-blogger/