"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 4 iunie 2013

Conferință și workshop - București - 21,22,23 iunie

Numeroase experiențe atât din viața mea cât și a celor cu care comunic mă determină să cred că trăim vremuri de intensă separare și că au devenit foarte rare momentele de comunicare în care oamenii își oferă timp și răbdare unul altuia pentru a-și înțelege reciproc stările și pentru a-și deschide sufletul unul în fața altuia. Unii nu au dispoziția, alții nu au timpul necesar, alții nici nu cred în posibilitatea, rostul sau beneficiile unor relații armonioase.

            Dar sunt și oameni care cred și își doresc foarte mult să îl poată înțelege pe Celălalt și își doresc să ajungă să trăiască în comuniune cu semenii lor și cu tot ce îi înconjoară, iar acest lucru este minunat.

În urma mesajelor pe care le-am primit pe diverse căi (mail, facebook, messenger, discuții telefonice sau live) am hotărât să fac următorul workshop la București. Titlul acestuia va fi același - "Dezvoltarea inteligenței rezonante - modalitate de cunoaștere și extindere a conștiinței" și va avea aceeași structură ca și primul. Însă în urma feedback-urilor persoanelor care au participat la primul workshop am decis să îl împart în două sesiuni (zile), deoarece informațiile și exercițiile s-au dovedit a fi prea concentrate pentru o singură zi. Astfel, acesta se va desfășura pe 22 și 23 iunie.

Motivația existenței acestui seminar, descrierea modului cum am ajuns la formularea conceptului de inteligență rezonantă și beneficiile celor ce vor participa se găsesc AICI (link). Modul cum s-a desfășurat primul workshop este descris aici (link) iar mărturiile participanților se găsesc aici(link).

Detaliile workshop-ului din București (locație, program, etc.) se găsesc AICI (click pe "vezi mai mult") (link-ul se deschide chiar dacă nu aveți cont de Facebook).

Dacă articolele pe care le-am scris aici (link), aici (link) sau aici (link) au reușit să depășească limitările cuvintelor scrise și să ajungă la inima ta, atunci sigur acest workshop este pentru tine.
Abia aștept să ne întâlnim   *>:D< îmbrăţişare

Deoarece conceptul de inteligență rezonantă este unul nou, workshop-ul va fi precedat (în data de 21 iunie) de o conferință gratuită cu titlul "Empatia - primul pas în dezvoltarea inteligenței rezonante", aceasta având și rol introductiv pentru workshop. Participarea la workshop nu este condiționată de participarea la conferință și nici invers, însă doar workshop-ul cuprinde exerciții detaliate de dezvoltare a inteligenței rezonante și celelalte beneficii ce decurg din aceasta. Detalii despre conferință voi posta curând pe facebook și voi reveni și aici cu o reeditare a acestui post.
***
Dacă esti pentru prima dată pe această pagină îți spun bine ai venit! Sper să găsești subiecte care îți plac în tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Iată și un mic dar de bun venit, un clip care îmi creează mereu o stare de pace minunată:


Cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Un comentariu:

Razvan Ianculescu spunea...

Iuhu, abia astept.
Ne auzim zilele astea :)