"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 18 iunie 2013

Informații care mi-au schimbat viața (11)


Așa cum spuneam și în alte articole, este greu să nu observi faptul că mult așteptatele schimbări încep să-și facă simțită prezența deși nu sunt atât de mediatizate. Faptul că unii oameni nu le observă din diverse motive nu înseamnă că acestea sunt mai puțin importante sau că nu există.

O discuție pe care am avut-o zilele acestea mă determină să readuc pe blog subiectul schimbărilor prin care trecem. Printre numeroasele piedici în calea producerii mai rapide ale trasformării societății noastre în aliniere cu schimbările planetare enumăr astăzi doar două.

- Frica de schimbare (link) - este cea care dă naștere multor reacții dintre cele neașteptate. Probabil asta nu ar fi o problemă la nivel individual în cazul când ne pasă mai puțin de reacțiile în lanț pe care le provocăm în ceilalți. Spun că asta nu ar fi o problemă dacă felul în care gândim, negativitatea, pesimismul nu ar avea ca și consecințe și diverse blocaje în corpul nostru, acestea trasnformându-se uneori în boli greu de vindecat.

- Critica excesivă a tot ce este în jur și nu coincide cu propriile „standarde” - este o altă piedică în calea transformării lumii noastre într-o lume a acceptării, iubirii și colaborării. Este o piedică deoarece unde este atenția noastră acolo este și energia, în sensul că oamenii preocupați doar de critică pur și simplu rămân cu foarte puțină energie pentru ei înșiși. Consecințele acestui gen de atitudine sunt numeroase dar deja am vorbit despre asta aici (link).

Oricare ar fi lucrurile care frânează parcursul lumii noastre spre o lume în armonie (link), mă bucur că observ zi de zi schimbări în jurul meu și mă bucur că trăiesc în aceste vremuri (pe care eu le văd) minunate!

Filmul documentar pe care îl aduc astăzi în atenție se numește „2012 - Tranziția - Un nou început” - și deși a fost lansat anul trecut în noiembrie, nu este unul suficient de mediatizat. Realizatorul filmului - bosniacul Amel Tresnjic (producător, scenarist, regizor și editor) a pus mult suflet pentru a-l realiza, dar cred că după ce îl veți urmări veți observa singuri acest lucru. Mesajul optimist al filmului sper să vă umple inima de speranță și sufletul de elan spre a vă implica fiecare după posibilități în construirea acele lumi mai bune pe care ne-o dorim cu toții. Asigurânu-vă ca merită fiecare minut vă urez vizionare plăcută!




Link alternativ pentru film - aici (link). Un articol cu foarte mare legătură cu informațiile din film se găsește și aici (link).

*** Înțelegerea fricilor, a blocajelor emoționale dar și a celor energetice ale corpului fizic (simptome și boli) și eliminarea lor se află printre obiectivele workshop-ului de la București de pe 22-23 iunie - pe care l-am anunțat aici (link) și ale cărui detalii le-am dat aici(link).

Seria de articole reunite sub titlul "Informații care mi-au schimbat viața" se găsește aici (link). Dacă esti pentru prima dată pe această pagină îți urez bun venit! În legătură cu acest articol reprezentativ pentru această pagină poți citi aici (link) sau poți alege subiectul dorit din tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta.
Cu drag  *>:D< îmbrăţişare


Un comentariu:

dorin667@yahoo.com spunea...

Minunat documentarul! Da-mi voie te rog sa-ti arat si eu unul: http://www.youtube.com/watch?v=xhJKujvSIBs