"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 13 iunie 2013

Merit, Vreau și Pot! - 1000 de oameni și 1000 de vise au fost împreună


Pe 27 Aprilie 2013 am participat la a doua sesiune a seminarului ”Merit, Vreau și Pot mai mult!” care a avut loc la București. Peste 1000 de oameni din toată țara însuflețiți de gândul că merită, vor și pot mai mult de la viață și au participat la acest eveniment. Seminarul este (la timpul prezent o să vedeți de ce) destinat tuturor celor ce gândesc în acest fel și este organizat de Accelera. Verbele sunt puse la prezent deoarece urmează să se defășoare de încă două sesiuni în acest an.

Programul seminarului a fost următorul:
1. INTRO – Bogdan Comănescu
2. P.I.S.C. – Percepția noastră și Tiparele mentale – Ovidiu Atanasiu
3. TIMPUL – Tiparele mentale legate de timp – Paul Costin 
4. STAREA – ”Ceasul Minții” –  Bogdan Comănescu
5. RELAȚIA – Secretul: Să îl intelegi pe celălat – Amada Băltățeanu 
6. BANII – Tipare mentale legate de bani – Cătălin Dumitru 
7. SUCCESUL – ”Cum scăpăm de sacoșa de rafie?” – Octavian Grozea 
8. Recapitulare MVP 2 – Bogdan Comănescu

Pentru că nu am avut timp să vă povestesc cum a fost și pentru că de curând a apărut înregistrarea întregului seminar, m-am gândit să o aduc pe blog și știu că asta va face mai mult decât un articol cu impresii personale. Eu vă spun doar că a meritat din plin să fac cei peste 700 de km (dus-întors) ca să ajung acolo și să fiu împreună cu oameni care au vise  dragi ca și mine. Vizionare plăcută!




***Despre cum îl putem înțelege pe Celălalt, despre empatie și despre cum să înlăturăm tiparele mentale care ne împiedică să avem o viață armonioasă, plus multe alte subiecte interesante (și multe surprize) vom vorbi și la workshop-ul care va avea loc la București de pe 22 și 23 iunie - a cărui anunț se găsește aici (link) și ale cărui detalii le-am dat aici (link). Vă aștept cu drag
Dacă ești pentru prima dată pe această pagină mă bucur că ai venit! Poți găsi subiecte care îți plac în tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta.
Cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: