"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 30 iunie 2013

Recomandare film - Dincolo de Viață

Oare cum ne-am trăi viața dacă am ști că există ceva și dincolo de moarte? Am prețui mai mult oamenii cu ale căror cărări se interesectează calea noastră, am avea mai multă grijă când ei ne pun în palmă sufletul lor? Am prețui mai mult clipele, am trăi mai frumos, mai intens sau mai relaxat?

Când vine vorba de viața de Dincolo, multitudinea de povești care circulă e.. aproape infinită. Pentru că omul și-a dorit dintotdeauna să fie adevărat. Să existe măcar încă o viață după. Nu suportăm gândul că asta ar fi.. tot.

Filmul de astăzi - "Dincolo de viață" - este unul care m-a cucerit prin subiectul central dar mai mult de atât - prin sensibilitatea emoțiilor transmise. Cele trei personaje aflate în trei colțuri diferite ale lumii trăiesc experiențe care lasă urme adânci, experiențe care au legătură cu lumea de dincolo. Cum reușesc ei să facă față acestor experiențe și de ce și-au găsit locul în același scenariu, veți vedea pe parcursul filmului.

Ce pot să vă spun cu siguranță este faptul că exercițiul experimentării emoțiilor personajelor principale se încadrează cu succes în cadrul exercițiilor de fitness emoțional și că astfel de exerciții au ca efect benefic deschiderea și cunoașterea a încă cel puțin o cameră din castelul minunat care este inima noastră a fiecăruia.

Vă mai spun doar că în rolurile principale sunt Matt Damon, Cécile De France, George și Frankie McLaren, că regia este a lui Clint Eastwood și că mi-a plăcut mult! Am preluat filmul de pe net, dar bineînțeles, cumpărarea dvd-ului este varianta optimă pentru o vizionare de calitate. Vizionare plăcută!


Dacă ești pentru prima dată aici îți urez bun venit! Poți găsi alte exerciții de imaginație aici (link), alte filme (artistice) aici (link) sau documentare aici (link). Celelalte subiecte tratate pe această pagină te așteaptă în tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept,
cu drag 💗


5 comentarii:

energiainimii spunea...


WAU ADINA!
SUNT FASCINAT SI FOARTE EMOTIONAT; NU STIU CAND AI TIMP SA CAUTI TOATE ACESTE FILME MINUNATE SI SA NI LE ADUCI SPRE VIZIONAREA SI INCANTAREA NOASTRA.

CRED CA AM MAI SPUS DAR CU RISCUL DE A MA REPETA SPUN CA FACI O MUNCA EXCEPTIONALA. AM NEVOIE IN CONTINUARE DE TOT CEEA CE POSTEZI SI PTR ACEASTA TE POMENESC IN RUGACIUNILE MELE.

MULT SUCCES IN CONTINUARE SI MULTA
PACE, LUMINA SI IUBIRE!

Cu afectiune,
Sergiu-Silvan.

Adina Amironesei spunea...

@ Sergiu Hulea:
Mulțumesc foarte mult pentru aprecieri :)
Mult succes și ție în tot ceea ce faci ♥

Unknown spunea...

Dupa asa un film, parca vreau si eu sa "discut" cu fratele meu care nu mai este... In orice caz, a aparut o speranta ca e bine acolo! Frumos film. mi-a placut. Succes Adina!

Marcela Voinea spunea...

Intr-adevar un film exceptional. Multumesc mult pentru tot.

Marius spunea...

Din ce am citit, cred ca este un film exceptional si merita vazut. L-am trecut deja pe lista de filme de vizionat.