"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 11 august 2013

Recomandare film - Atingerea

"Raportul e mereu acelaşi. 1 la 1,618 şi se repetă la nesfârşit. Tiparele...sunt ascunse în văzul tuturor. Trebuie doar să ştii unde să cauţi. Lucrurile, pe care majoritatea le consideră haos, se supun unor legi subtile ale comportamentului. Galaxiile, plantele, scoicile...Tiparele nu te înşală niciodată. Doar câţiva putem vedea cum totul se leagă.
Sunt 7.080.360.000 de oameni pe această minusculă planetă. Aceasta e povestea unora dintre aceşti oameni. Există un vechi mit chinezesc despre "Firul Roşu al Destinului". Se spune că zeii ne-au legat un fir roşu în jurul gleznelor şi l-au ataşat de toţi oamenii ale căror vieţi sunt predestinate să se "atingă". Firul se poate întinde sau încâlci, însă niciodată nu se va rupe.
Totul e influenţat de probabilităţi matematice, iar treaba mea e să urmăresc acele numere, pentru a face legătura între cei care trebuie să se întâlnească, cei a căror viaţă trebuie "atinsă"."

Mi-e foarte greu să vorbesc despre acest film de aceea am preferat citatul de mai înainte cu care începe filmul. Este un serial profund emoționant care atinge într-un mod special inimile celor care îl vizionează. Este un film care ne ajută să vedem măcar pentru o "bucățică" de lume firele nevăzute care ne leagă pe toți în acea matrice pe care dacă am vedea-o și în realitate am avea mult mai multă grijă unii față de alții.
Serialul are până acum are două sezoane, mai exact 26 de episoade. Vă mai spun doar că pentru mine a fost mai mult decât un film...Iată primul episod pe care l-am găsit pe net și l-am adus aici, celelalte episoade pot fi vizionate cu click aici: link spre sezonul 1 și link spre sezonul 2 sau AICI (click).
 Vizionare plăcută!


Dacă pe acesta l-ați văzut deja, am mai recomandat două seriale care mi-au "atins" sufletul aici (link) și aici (link).
Dacă ești pentru prima dată aici, îți urez bun venit! Poți găsi alte recomandări de filme (artistice) aici (link) sau documentare aici (link) sau poți alege ce îți place din lista cu titlul "Articole recomandate" sau din tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare



3 comentarii:

ionica33 spunea...

Filmul este exceptional! Chiar nu stiu unde le gasesti! Deja am vazut primele doua episoade si nu ma oresc pana nu le vad pe toate. Stiam de acest numar, de "numarul de aur", stiam ca exista in tot si in toate, dar nu mi-am imaginat implicatiile pe care le are in destinele noastre. Este o alta viziune asupra lumii. Intr-adevar, un film care nu trebuie ratat!

Razvan Ianculescu spunea...

Eu am vazut primul sezon pe nerasuflate. Este un serial bazat pe niste cifre si pe niste intamplari senzationale.

S_eliana spunea...

Superb.....ieri am terminat de vazut si sezonul 2. Multumesc Adina!!