"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 20 septembrie 2013

Ființele nevăzute (2)

Subiectul privind ființele nevăzute este unul vast, adică se poate fabula mult atâta vreme cât lucrurile sunt atât de.. lipsite de dovezi 😄. Așa că, alături de noi e posibil să nu trăiască doar elfi, zâne, troli, pitici și gnomi ci și alte entități curioase. De aceea m-am gândit să vin astăzi cu o altă perspectivă, o emisiune care conține câteva idei ce pot fi luate în considerare.

Este vorba despre o ediție a emisiunii "360 Grade" realizată de Alina Bădic, în care aceasta i-a avut ca invitați pe domnii Iuri Floroiu și Cristian Pompei - redactori la revista "Lumea Misterelor". Ei cercetează de multă vreme acest domeniu și prezintă în emisiune câteva fotografii pe care au reușit să le facă de-a lungul timpului. Da, câteodată ele se lasă fotografiate 😄.

Din câteva experiențe personale am tras concluzia că astfel de entități nu deranjează oamenii care le acceptă existența și rosturile lor (or fi ceva rosturi pe care noi nu le cunoaștem 😄). Cu alte cuvinte acestea sunt sensibile la același lucru la care suntem și noi: acceptare necondiționată. Vizionare plăcută!


În cazul când încă nu ați văzut filmul pe care l-am recomandat și în articolul de ieri - de aici (link) - merită văzut. Cât despre necondiționare...am spus câteva lucruri aici (link).


Dacă ai ajuns pentru prima dată pe această pagină, îți urez bun venit! Desre profilul acestei pagini există detalii aici (link). Sper să găsești subiecte care să te intereseze în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


2 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc! >:D<

Unknown spunea...

buna seara!am de spus o intamplare din viata mea..scurt si la obiect pentru ca nu sunt inzestrat cu darul naratiunii si nici nu sunt un corespondent obisnuit al site-urilor de acest gen..nici nu stiu cum sa incep...cand eram in varsta de 14-15 ani dormeam pe timpul verii in salon(camera de la drum cum se zice la tara)un fel de sufragerie..pe timp de zi tin sa mentionez..obosit dupa munca de la camp sau dupa invatat adormeam..repede ..ceva,,sau cineva o forma nu stiu cum sa explic ca un balon mare de presiune imi facea masaj.eram intre somn si realitate vroiam sa ma trezesc dar nu puteam. la inceput mi-a fost frica..dupa un timp m-am obisnuit si nu mai incercam sa ma trezesc pentru ca era placut si reconfortant...ce ar putea fi asta??? intre timp am mai dormit in camera respectiva dar nu s-a mai intamplat nimic.senzatia sau cum sa zic evenimentul a disparut intr-un an de zile..astept un raspuns pa mail mario_cy1975@yahoo.com multumesc