"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 10 septembrie 2013

Informații care mi-au schimbat viața (17)

Când vine vorba despre terapiile energetice mulți oameni sunt încă sceptici. Posibil ca asta să se întâmple și din cauză că mulți nu admit încă natura energetică a tot ceea ce există, conexiunile energetice dintre lucruri și funcționarea acestor conexiuni pe principul legii rezonanței.

Până să fac cunoștință cu lumea energetică prin experiențe proprii nici eu nu puteam să admit veridicitatea acestor principii. Dar după aceea...lucrurile s-au schimbat.

În 2009, când mi-a căzut în mână cartea "Reconectarea - Vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine", (autor Dr. Eric Pearl -link), mărturisesc că am început să o citesc sub influența mărturiilor de la începutul acesteia, dar mai ales după ce am citit prefața ei care e scrisă de Dr. Gary E. Schwartz - profesor de psihologie, medicină generală, neurologie, psihiatrie și chirurgie, director al Universității din Arizona, (fost) profesor la Harvard și la Yale. După ce am început-o nu am mai putut să o las deoparte, deoarece, dincolo de informațiile prețioase avea curgerea unui roman captivant.

Poate că această carte nu ar fi avut o asemenea influență asupra mea dacă nu aș fi observat că informațiile respective aveau aplicabilitate nu doar în vindecarea corpului fizic ci și a celui emoțional, dar și dincolo de conceptul de vindecare principiile găsite în carte puteau fi aplicate asupra experiențelor de viață în general. Nu degeaba Eric Pearl chiar spune undeva că această carte are niște "straturi" (chiar denumirea dată de el), adică poate fi înțeleasă în mai multe feluri, "straturi" care se dezvăluie chiar de la prima citire dar mai ales la următoarele.

În august 2010 cănd am aflat că Dr. Eric Pearl vine în România am fost atât de entuziasmată încât m-am înscris în minutul imediat următor de la aflarea veștii, iar expresia cu minutul nu e o metaforă :)) Așa am ajuns să-l văd în realitate și să sorb conferința acestuia la care am participat. Cert este că întâlnirea cu acesta mi-a confirmat ceea ce am citit în cartea sa, iar felul lui de a fi mi-a demonstrat că există oameni într-un adevărat echilibru oricare ar fi semnificația pe care o dați acestui cuvânt. (știu că poza e amuzantă, eram emoționată ca un copil la întâlnirea cu un super-erou :)))

Dr. Eric Pearl a apărut în numeroase emisiuni de televiziune din toată lumea, a ţinut o prezentări în peste 35 de țări în care i s-a publicat cartea best seller (link), iar seminariile sale sunt menţionate în marile publicaţii. Aici pe blog l-ați întâlnit în documentarul de excepție Matricea vie - aici (link) dar și în cel cu titlul Legea Rezonanței - aici (link).


Astăzi aduc în atenție un interviu important care, în afară de povestea descoperirii vindecării reconective conține căteva dintre principiile de bază care m-au ajutat să-mi schimb viața. Principiile de care spun pot fi înțelese profund doar în contextul cărții sale "Reconectarea" care poate fi comandată online cu un click aici (link) - cu transport gratuit în toată țara.

Consider foarte importante toate informațiile cuprinse în interviu, dar mărturisesc că apreciez în mod deosebit: 
- lucrurile pe care le spune cu privire la rolul detașării în procesul de vindecare (dar și în toate experiențele pe care le trăim),
- punctul de vedere referitor la ce anume înseamnă întunericul și entitățile negative - faptul că acestea sunt personificările spirituale ale fricilor noastre,
- un punct de vedere extraordinar referitor la rolul ego-ului și importanța păstrării acestuia în echilibru (a nu lupta pentru eliminarea lui),
- momentul când povestește despre cum și-a depășit frica referitoare la sursa ("bună" sau "rea") a darului său, dar și ...tot interviul de mai jos :)) Vizionare plăcută!


Bineînțeles, cartea "Reconectarea" (link) (transport gratuit oriunde în țară) aduce lămuririle pe care Eric Pearl nu a avut timp să le precizeze în acest interviu. Așa cum spuneam, pentru cei interesați merită toată atenția atât cartea cât și cele două filme documentare în care acesta apare Matricea vie - aici (link) și Legea Rezonanței - aici (link). În interviul acesta (link) la minutul 12  puteți să-l vedeți pe Eric Pearl în 2005 (după 12 ani de la descoperirea acestui tip de vindecare spune moderatorul), în cazul când e cineva curios dacă a îmbătrânit între timp :))
***
Dacă ești pentru prima dată aici, îți urez bun venit! Sper să găsești și alte lucruri care să-ți placă fie în lista "Articole recomandate", fie în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗 *>:D< îmbrăţişare


9 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Adina!
Un material extrem de interesant, cu multe elemente de noutate (nu citisem cartea, mi-am introdus-o in plan).
Zgandarit de noutati am dorit sa revad "Matricea vie" (la care faci trimitere) pentru a-l revedea pe EP si, surpriza, din multe puncte de vedere, parca nu l-as fi vazut niciodata. Nu este un fenomen inedit, l-am mai trait, are legatura directa cu "straturile de intelegere" pomenite si de Eric Pearl si de tine, si care sunt evident fenomene reale de blocaj/deblocaj al informatiilor constientizate.
Imi este clar ca accesam informatii dintr-un "Sistem Informational" extrem de bine structurat si "securizat" in multiple moduri fata de intrusi, neaveniti sau "infractori spirituali”.
"Fotografia de grup" cu Eric, care in opinia mea iti face cinste, nu transmite ceva amuzant, mai degraba starea de buna dispozitie generata de "reintalnirea" dintre doi cunoscuti care se simpatizeaza si apreciaza.
Multumesc tie si tuturor celor care au facut posibil ca aceste informatii sa ajunga si la mine. Cu simpatie E.A.

Zmirc spunea...

Wow...ma bucur asa mult ca l-ai descoperit si tu, Adina, pe Eric Pearl. E ceva magnific.
Uite inca ceva, tot in stilul situatiei lui Eric: http://www.youtube.com/watch?v=DyNwxRMgJbY
Vezi ca Eric mai are o carte, "Solomon speaks", care contine ce spuneau, in mod inconstient, pacientii lui dupa ce au inceput sa i se intample acele chestii "ciudate".

Adina Amironesei spunea...

@ Mircea M.:
L-am descoperit în 2009, așa cum am scris mai sus, prin intermediul cărții sale Reconectarea, doar că nu am vorbit pe blog despre asta.
Îi urmăresc activitatea încă de atunci astfel încât sunt la curent și cu apariția cărții a doua, cea cu Solomon.
Pe Bashar l-am văzut prima dată în 2010 când am văzut filmul pe care l-am postat după un an aici (link).
Mulțumesc pentru recomandări. :)
p.s. Rugasem în introducerea formularului pentru comentarii să se evite postarea link-urilor din cauza unor probleme legate de platforma pe care este această pagină. Mulțumesc pentru înțelegere.

Unknown spunea...

El garanteza ca cei care merg la seminarul lui vor putea sa vindece alte persoane la randul lor.
In agust 2010 ati fost la seminaru lui fara sa ne povestiti nimic deosebit ca de ex. ( puteti vindeca alte persoane,sau ati simtit ceva la acel seminar )?
Este de incredere acest Eric Pearl, pentru ca eu tind sa cred ca este doar ca multi alti...,multe persoane din Romania care au fost la seminaru lui si nimeni nu poate face
din ceea ce el garanteaza .Au trecut 5 ani de la seminarul tinut in Romania si nu am aflat si citit nimic deosebit ca sar fi intamplat cu acei oameni prezenti la acel seminar

Adina Amironesei spunea...

@ ZAMOLXES ENKI:
Eu am fost la conferința pe care a susținut-o, nu la seminar. Conferința este doar un fel de introducere la seminar. Numai la seminar se învață cum se practică vindecarea reconectivă.
Nu am urmărit să devin terapeut și de aceea nu m-am dus și la seminar, dar da, am simțit energia.
Eric Pearl (și nu numai el) definește vindecarea într-un alt fel decât a fost definită până acum. Felul în care o definește se găsește în cartea sa "Reconectarea" în capitolul 15 - carte care poate fi comandată online de aici-link.
Numai citind cartea poți înțelege viziunea lui.

Între noi fie vorba, aș vrea să văd și eu un medic sau un terapeut care garantează vreun tratament sau vreo intervenție de orice fel.

magicinsight spunea...

cu tot respectul pentru ce faceti, Adina - din pacate, "dr" Pearl este un sarlatan agresiv, iar "vindecarea" lui reconectiva este doar o arma de vanatoare. am lucrat cu organizatia lui si ii cunosc "lucrarea" - singurul efect dorit si masurabil al "vindecarii" asteia (oricum am defini-o :) ) este ca oamenii sa ajunga la seminariile lui Pearl (ma rog, dupa ce au trecut in prealabil pe la banca, sau si-au amanetat bijuteriile de familie si alte proprietati), iar singurul scop al lui Pearl si al "echipei" lui de "asistenti" este sa se hraneasca. sa vaneze pentru a se hrani. cu bine, magicinsight

Adina Amironesei spunea...

Deși poate cam târziu..., revin la această postare pentru un update:
--------------------------
În urma unor discuții cu persoane (pe care le cunosc în realitate) care au participat în 2013-2014 la seminariile lui Eric Pearl - am ajuns a concluzia că ce a fost la început nu mai este valabil acum, acesta transformând tehnica într-o industrie, într-o fabrică de bani. Una dintre persoane mi-a spus chiar că acesta a afirmat că dorește să facă o reconectare planetară :D :))

Cartea sa "Reconectarea" rămâne o carte bună pentru cei care o citesc și printre rânduri deoarece de acolo poate înțelege oricine că vindecarea nu înseamnă chiar ceea ce ne imaginăm, nu are neapărat sensul din dicționar.
Tot din carte oricine poate afla că avem toți acces la noile frecvențe FĂRĂ nici o inițiere (!).
Aceeași carte - Reconectarea - mi-a deslușit cine nu se vindecă și de ce.
Singurele lucruri care ne blochează în orice sunt credințele noastre.

De asemenea, am ajuns la concluzia că toate tehnicile funcționează mai mult pe baza efectului placebo, întărind credința noastră în vindecare prin diverse "ritualuri de vindecare".
Că, de fapt, când:
1. conștientizăm cauza profundă a bolii (conflictul psiho-emoțional)
și
2. rezolvăm conflictul care a generat-o
se produce în corpul nostru un declick care declanșează procesul de autovindecare (un proces NATURAL, potențial aflat în fiecare dintre noi)
------------------
În curând va urma un articol pentru acest update și alte câteva.
p.s. Cred, sunt convinsă , că fiecare experiență pe care o vedem "negativă" are rolul de a ne aduce mai aproape de esența noastră, de potențialele ce există în fiecare dintre noi.
Experiențele de acest gen (faptul că mulți învățători/maeștri/terapeuți/etc. ne "dez-amăgesc" într-un fel sau altul) vor să ne arate că ar fi de preferat să renunțăm la "tehnici" prin care, într-un mod arogant, noi oamenii considerăm că știm noi mai bine decât Natura/Inteligența Universală însăși ce trebuie făcut într-o situație sau alta.
<3

magicinsight spunea...

Salutari. Adina, am vazut acum ultimul tau comentariu la postarea asta si am dorit sa clarific si eu cu un comentariu... dupa ceva vreme, e adevarat.
Vreau sa confirm observatia pe care ai primit-o referitoare la dorinta lui Pearl de a ”reconecta intreaga planeta”. Prin 2011-2012, organizatia lui Pearl cauta sa ”atinga masa critica” (expresia e de la ei direct). Totusi, nu este vorba de bani aici; nu este doar o masinarie de facut bani. Pearl si gasca lui de banditi au o misiune cu planeta asta, insa o misiune care nu e deloc prietenoasa pentru planeta, pentru oameni sau pentru Dumnezeu. Cartea lui, din pacate, este instrumentul unui plan marsav, o unealta foarte rea...
Dar nu-i nimic; lucrurile nu se fac dupa cum vrea Pearl si gasca lui de banditi, ci chiar dupa cum le-a randuit Creatorul. Toate cele bune pentru tine si pentru cititorii tai!

magicinsight spunea...

Ah, si inca ceva - ”vindecarea” lui Pearl nu functioneaza si promisiunile lui nu sunt adevarate. Zamolxes Enki are dreptate. Ba chiar mai mult - ”vindecarea” asta a facut rau la foarte multa lume. Iar daca nu auzi prea multa lume care sa-ti spuna asta, este pentru ca Pearl si organizatia lui au o strategie foarte violenta de a reduce oamenii la tacere si de a scapa de informatiile care nu le convin, pentru ca Pearl sa-si poata pastra ”reputatia”...