"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 8 octombrie 2013

Informații care mi-au schimbat viața (21)

Se pare că în acest Univers în care ne-am întâlnit cu toții, în ultima vreme lucrurile au cam început să se precipite. Spun asta gândindu-mă la știrile referitoare la traiectoria cometei ISON.

Dacă în 2010 NASA anunța că 2013 va fi unul de vârf al activității solare și chiar erau îngrijorați de aceasta (link), pe vremea aceea încă nu se știa de cometa ISON iar privind acum înapoi putem spune că acele îngrijorări "mari" par acum destul de "mici". Nu vreau să fac scenarii apocaliptice oricare ar fi situația, însă mi-e foarte greu să cred că e doar o întâmplare faptul că această cometă va ajunge la distanța minimă de Soare (la 1,7 raze solare de suprafața sa) fix de Ziua Recunoștinței - 28 noiembrie anul acesta (sărbătoare importantă în S.U.A.) (link). Este cel puțin intrigant faptul că site-urile de la NASA au șters de curând câteva link-uri cu informații asociate cometei ISON astfel încât primele două știri din această căutare (link) nu mai pot fi accesate.

Oameni din conducerea S.U.A. vorbesc pe posturi naționale de televiziune despre consecințele acestei interacțiuni, oprirea curentului electric (implicit a tuturor tehnologiilor care îl folosesc!) fiind doar unul dintre efectele cu implicații majore în viața noastră de zi cu zi (link).

Așa stând lucrurile, nu văd un moment mai potrivit ca acesta pentru a ne îndrepta atenția asupra unui documentar de excepție realizat în 2012 de către biofizicianul german Dieter Broers. Spun că e un moment foarte potrivit deoarece lucrurile nu stau chiar așa cum par la prima vedere.

Documetarul se numește "(R)Evoluția Solară" și conține dovezi științifice extraordinare susținute de cercetători recunoscuți pe plan mondial și experți din diverse domenii (biologie, biochimie, genetică, fizică cuantică, astronomie, etc.). Iată câteva nume ale celor care au participat la realizarea documentarului: Dieter Broers, Rupert Sheldrake, Michael Persinger, Ernst Senkowski, Michael Konig, Illobrand von Ludwiger, Elizabeth Rauscher, Rollin Mccraty, Franz Halberg, Giuliana Conforto, JJ & Desiree Hurtak, Francine Blake și Rick Strassman.
Tot ceea ce veți vedea și auzi în film vine să susțină faptul că schimbarea de conștiință este strict necesară atâta timp cât ne dorim să păstrăm viu acest colț din Multivers.

Semnificațiile evenimentelor pe care le trăim (sau ale celor care sunt deocamdată în stare de potențial) sunt multiple și profunde, dar consider că ar fi păcat să ne oprim la suprafața lor aparent dramatică având în vedere că există informații care stau la dispoziția tuturor și care ne demonstrează clar că stă în puterea noastră să schimbăm cursul realității.


Referitor la natura realității pe care o percepem atât de diferit fiecare, este bine de văzut seria celor patru documentare link-1, link-2, link3 și link-4 dar cred că există informații importante și aici (link-5, link-6). Celelalte articole din seria "Informații care mi-au schimbat viața" se găsesc cu un click aici (link).

Dacă ești pentru prima oară aici, îți urez bun venit! Ideea acestei pagini urmărește dezvoltarea personală integrală - așa cum am descris-o aici (link). Posibil să întâlnești lucruri care să-ți placă în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie care sunt situate în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


3 comentarii:

ion adrian spunea...

M-ai dat gata cu r(evolutia) solara.
Este o coincidenta interesanta.

ion adrian spunea...

Dar si o alta coincidenta merita relevata: pe 28 noiembrie in fiecare an se comemoreaza la manastirea Prislop(Hunedoara) trecerea la sfinti a parintelui Arsenie Boca.

Ciprian Dascalu spunea...

la un moment dat se vb despre telepatie se va numi mai nou interconectare umana la nivel planetar dar mai avem ceva de invatat pana acolo apoi totul va fi relevat si la toate vom avea raspuns