"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 17 octombrie 2013

Informații care mi-au schimbat viața (22)

Cea mai mare provocare a acestor vremuri este cu siguranță schimbarea modelului de gândire. Deși  acest lucru a devenit evident iar informațiile ce prezintă necesitatea schimbării abundă, este încă nevoie de noi dovezi care să ne motiveze să facem pași concreți pe drumul dezvoltării conștiente. Asta deoarece schimbarea gândirii necesită înțelegerea lucrurilor.

De aceea aduc astăzi în seria cu titlul de mai sus un alt documentar de excepție care cuprinde o viziune de ansamblu asupra noului model de gândire. Filmul cu titlul "Găsește Cartea Cunoașterii" aduce noi răspunsuri și/sau completări la întrebările fundamentale ale omenirii atingând subiecte precum abilitățile paranormale, câmpul conștiinței, responsabilitatea acțiunilor noastre, felul în care ne influențăm unii pe ceilalți, moartea, reîncarnarea, viața de dincolo, viața extraterestră, etc.

Filmul a fost realizat de Ronald Jan Heijn, acest reușind să reunească în acest proiect oameni de mare valoare:
- Uri Geller (cel mai investigat om cu abilități paranormale),
- Harry Beckers (cu o poveste de viață ieșită din comun),
- John Alexander (colonel în Agenția Națională de Securitate S.U.A.),
- Neville Hodgkinson (jurnalist la The Times și The Sunday Times și scriitor),
- Prof. Brian Josephson (fizician, câștigător al premiului Nobel),
- Dr. Pim van Lommel (cardiolog, expert în studiul experiențelor de moarte clinică),
- Dr. Edgar D. Mitchell (astronaut, fondator al Institutului de Științe Noetice),
- Dr. David Morehouse (ofițer U.S. Army, autor al bestseller-ului "Psychic Warrior"),
- Dr. Andrija Puharich (fizician, inventator și parapsiholog),
- PhD. Jack Sarfatti (fizician teoretician, vizionar și autor),
- Robert Temple (autor recunoscut pentru "The Sirius Mystery"),
- PhD. George Weissmann (fizician teoretician, autor al "The Quantum Paradigm"),
- Colin Wilson (autor a peste 120 de cărți).

Căteva idei importante din film:
"Mintea modelează materia în fiecare clipă (...). Lumea noastră este rezultatul gândirii colective. Toate lucrurile sunt conectate. Prin urmare suntem responsabili de tot ce se află în jurul nostru. (...) Deși gradul de conștientizare crește exponențial, schimbarea are nevoie nu doar de intenție, ci și de acțiune. (...) Acest lucru (schimbarea) nu se va petrece pur și simplu. El necesită un anumit gen de efort."
Vizionare plăcută!


Sunt foarte multe articole pe această pagină care au legătură cu schimbarea de paradigmă, însă dacă ar fi să recomand ceva concret aș alege articolele de aici (link), aici (link), aici (link), aici (link) și aici (link). Celelalte documentare din seria Informații care mi-au schimbat viața se găsesc sub formă de listă aici-link.

Dacă ești pentru prima oară aici, îți urez bun venit! Ideea acestei pagini urmărește dezvoltarea personală integrală - așa cum am descris-o aici (link). Posibil să întâlnești lucruri care să-ți placă în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie care sunt situate în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


3 comentarii:

Razvan Ianculescu spunea...

Lumea noastra este rezultatul gandirii colective.

Ce frumos arata adevarul pur.

Cristian spunea...

Dupa parerea mea tot planul 3D este rezultatul gandirii colective,a celor care traim in acest plan in care realizam si sustinem cu credinta noastra o imensa holograma interactiva constienta.

Anonim spunea...

Buna Adina!
Am parcurs materialul cu intarziere de aproape o luna, fata de data postarii. Apreciez ca este un material deosebit de valoros si desi pare relativ facil senzatia mea este ca e foarte greu "de digerat", pe masura complexitatii fenomenelor evidentiate de U.Geller sau H. Beckers si comentate de echipa de specialisti care a produs expertizele. Pentru ca nu rezulta de nicaieri, cred ca filmul ar fi fost produs inainte de 2000. Intre timp a aparut si documentarul BBC -Viaţa secretă a lui Uri Geller- realizat de Vikram Jayanti. E posibil sa ni-l oferi?
Multumesc! (E.A.)