"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Limbajul inimii

Limbajul inimii nu poate fi tradus. El radiază pur și simplu și este perceput doar de o altă inimă. De către minte destul de rar. Doar de o minte care a ajuns să servească inimii celui care le poartă pe amândouă.

De aceea am renunțat la gândul de a traduce clipurile de mai jos și chiar ar fi minunat dacă cei care cunosc limba engleză ar face abstracție de cuvintele ce le aud în clip, pentru a se lăsa doar să...simtă ce se întâmplă. Pentru că e atât de multă bucurie și atât de multă viață în acest suflet încât se trasmite la orice...distanță.

(*sunt două clipuri setate sub formă de listă, al doilea va începe automat după ce se termină primul.)


Tot despre lucruri care se simt cu inima este vorba și  aici (link) , aici (link)aici (link) și aici (link).
***
În cazul în care este prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți spun bine ai venit! Sper ca ceea ce vei găsi să răspundă întrebărilor tale, astfel încât să-ți placă să te întorci din când în când. Sunt sute de articole care te așteaptă, așa că ai de unde alege 😄 Pentru a căuta mai ușor un subiect poți folosi lista "Articole recomandate" și cuvintele cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare



3 comentarii:

Anonim spunea...

Speachless...

Adina

Andreea spunea...

mi-au dat lacrimile!

Georgiana. spunea...

Câte emoţii pot lua naştere din prima secundă...