"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 6 octombrie 2013

Recomandare film - Aceasta este ceea ce sunt

Am scris în ultima vreme articole despre lucruri care lasă amprente dureroase în sufletul nostru și sigur nu întâmplător filmul pe care l-am găsit ieri atinge toate aspectele despre care am vorbit.
Deși la prima vedere este un film educativ pentru copii, filmul pe care astăzi îl dau mai departe aici atinge mult mai profund subiecte de importanță majoră pentru sănătatea noastră mentală și emoțională, oricare ar fi vârsta biologică la care ne aflăm. Pot spune că în cazul când m-aș fi oprit la impresia superficială și nu îl vizionam, aș fi avut foarte mult de pierdut, anume porția de bucurie, blândețe și pace pe care acum le am drept bonus.

Inspirat dintr-o poveste de viață reală, filmul de astăzi ne vorbește despre devenire, demnitate umană, prietenie (link), compasiune (link1, link2) , bullying (link), consecințele descurajărilor (link) și valoarea încurajărilor (link) într-un mod cum nu se poate mai sugestiv. Dacă ar fi vizionat în școli, filmul ar aduce imense beneficii și ar reduce semnificativ comportamentele abuzive care sunt din ce în ce mai întâlnite în aceste vremuri. Spun asta deoarece mă îndoiesc că există vreun suflet care să nu fie "atins" de acest film.

Dincolo de aceste lucruri, filmul "Aceasta este ceea ce sunt" are capacitatea de a vindeca răni pe care majoritatea oamenilor de au din copilărie și de a aduce în sufletul nostru pacea binefăcătoare și vindecătoare. Mă bucur că l-am găsit și sper să vă aducă la fel de multă bucurie și vouă. Filmul este preluat de pe acest site (link), dar bineînțeles, cumpărarea dvd-ului este varianta optimă pentru o vizionare de calitate. Vizionare plăcută!

Link alternativ aici (link).

Dacă ai ajuns pentru prima dată pe această pagină, mă bucur să-ți urez bun venit! Structura acesteia urmărește dezvoltarea personală integrală - așa cum am descris-o aici (link). Sper să întâlnești lucruri care să-ți placă fie în lista "Articole recomandate", fie în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare


6 comentarii:

Anonim spunea...

Ca de obicei.....Superb!


Multumiri!

Anonim spunea...

Multumesc...un film impresionant despre o omenire in evolutie....foarte frumos!!!

Elena spunea...

Ar trebuii recomandat in scoli, la orele de dirigentie macar...este o lectie de viata.

Rodica spunea...

"Trareaza-i pe oameni ca si cum sunt deja ce ar trebui sa fie si ii vei ajuta sa devina ceea ce au potential sa devina."
Multumesc Lary ,Multumesc!!!

Sorin spunea...

Adina, buna recomandarea ta cu acest film, multumesc pentru el...:)

Anonim spunea...

Emotionant filmul. Multumesc!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...