"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 28 noiembrie 2013

Un biofizician descoperă o nouă viață după ce s-a trezit din moarte clinică

Povestea lui Joyce Hawkes este una impresionantă. Ea este este doctor în biofizică şi specialistă în biologie celulară iar în acest moment este membră a Asociaţiei Americane pentru Progresul Ştiinţei. Pe parcursul a 15 ani, Joyce a câştigat o reputaţie internaţională pentru contribuţiile sale ştiinţifice de mare valoare în domeniul cercetărilor privind efectele laserilor de mare viteză asupra celulelor, precum şi privind efectele poluanţilor mediului asupra acestora. A publicat 36 de lucrări ştiinţifice în acest domeniu.


Însă experiența de moarte clinică pe care trăit-o i-a schimbat pentru totdeauna modul de a gândi și întreaga sa viață de după acest eveniment. Este o poveste emoționantă care nu are nevoie de nici o altă introducere...


Cărțile scrise de Joyce Hawkes se găsesc în limba engleză aici (link). Articole conectate cu acesta găsiți aici (link)aici (link) și aici (link).
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată în căsuța mea virtuală, îți spun bine ai venit! Articolele pe care le vei găsi aici cuprind informații utile pentru dezvoltarea noastră dar și recomandări de filme sau materiale video ce aduc bucurie pentru suflet. Poți căuta un subiect care îți place folosind listele "Articole recomandate", Resurse video, cuvintele cheie din coloana din dreapta și căsuța "caută" din aceeași coloană (sus). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare


Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Adina!
In permanenta am simtit nevoia de a lua contact cu persoane oneste, inteligente, educate si deschise la nou, la ceea ce in mod curent catalogam ca fiind "incredibil dar adevarat". Acest gen de materiale face exact acest lucru, satisfacand dorinta intima de "etalonare" si confirmandu-ti ca ceea ce stii sau experimentezi personal nu tine neaparat de domeniul maladivului imaginativ sau cerebral. Granita dintre cele domenii (real / sanatos si ireal / maladiv) este extrem de subtire si usor de depasit, asa ca problema etalonarii nu este de loc una minora. Si doamna Joyce a simtit nevoia acesteia, realizand-o in compania vindecatoarei Giro Manku si a celorlalti vindecatori pe care i-a frecventat lungi perioade de timp. Nu trebuie uitate cartile distinsei doamne Janine Fontaine (medic anestezist), in care descria experiente absolut incredibile pentru o minte materialista, traite in preajma regretatului vindecator filipinez Antonio Agpaoa, care au fost ridiculizate ani in sir de media si medicina oficiala. Peste ani "nebuniile" descrise de ea capata confirmari autorizate si supra-credibile.
Interesant, credibil, instructiv! Multumesc tuturor celor care au facut posibil ca acest material sa ajunga si la mine!(E.A.)