"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 2 martie 2014

Recomandare film - Încrederea

Există experiențe de viață care își lasă definitiv amprenta în sufletele noastre. Astfel de experiențe nu pot fi uitate sau trecute cu vederea, iar vindecarea lor, regăsirea liniei de plutire, poate dura ani.

Filmul pe care îl recomand astăzi vorbește despre o astfel de experiență. Este un film dureros dar necesar pentru antrenamentul nostru de adaptare. Putem învăța din el pentru a nu fi nevoie să trecem noi înșine prin experiențe de acest gen. Este vorba tot despre comunicarea online și despre capcanele acesteia ca și aici (link) dar privită prin unghiul de vedere al altei întâmplări. Aș recomanda acest film tuturor celor care lucrează în sistemul de învățământ pentru că reprezintă o temă de mare actualitate ce poate fi discutată la orele de dirigenție.

Scenariul este scris de Andy Bellin și Robert Festinger iar în rolurile principale îi veți vedea pe Clive Owen, Catherine Keener și Liana Liberato. Nu ar avea rost să vă descriu firul ei dar vă pot asigura că este o poveste compexă, tulburătoare și plină de învățăminte. Am preluat filmul de pe acest site (link), dar pentru o vizionare optimă recomand bineînțeles cumpărarea dvd-ului. Vizionare plăcută

(*Pentru a evita întreruperile în timpul vizionării: deschideți filmul, apoi dați click pe "pauză" pentru 2-3 minute până se încarcă suficient, apoi click pe "play" din nou.)


Link-uri alternative aici (link) și aici (link)

Dacă ai ajuns pe această pagină pentru prima dată, îți spun bine ai venit! M-aș bucura să găsești lucruri care să-ți placă. "Firul roșu" al blogului este dezvoltarea personală integrală așa cum am descris-o aici (link). Pentru a căuta subiectul care te interesează poți folosi lista "Articole recomandate" sau cea cu cuvinte cheie, ambele fiind în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...