"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 9 martie 2014

Recomandare film – Oamenii de mâine

Mi-am amintit o discuție mai veche de pe un grup de facebook în care cineva spunea că nu înțelege de ce oamenii care au diverse abilități ieșite din comun păstrează secretul acestora. Oare suntem pregătiți să avem printre noi "specia" Omul 2.0? Oare putem accepta diferențele? Cum i-am trata dacă aceștia ar exista?

Din multele povești adevărate sau mai puțin adevărate care s-au vehiculat în media sau la scară mai mică, în diverse discuții online sau în viața reală, tind să cred că până să acceptăm diferențe mari între noi mai avem de lucrat la acceptarea diferențelor mici. Spun asta deoarece fiecare om care a dovedit de-a lungul vremii astfel de capacități în mod public a devenit în secunda următoare obiect de studiu pentru diverse echipe de cercetare.

Filmul pe care îl dau astăzi mai departe este un serial care oferă imaginea unei lumi în care specia Omul 2.0 există deja. Acești oameni sunt dotați cu trei abilități de bază: telepatia, telekinezia și teleportarea. Povestea este interesantă din mai multe puncte de vedere, dar mai ales din acela al rețelei subtile a relațiilor dintre personaje. Cum știu că fiecare avem o percepție specifică asupra lucrurilor mai bine vă las să gustați filmul fără să adaug mai multe.

Este un serial în desfășurare, episoadele apărute le găsiți aici-link sau aici-link (după ce închideți zecile de reclame :))) Mai jos poate fi urmărit episodul 1 (pilot) preluat de pe acest site (link), vizionare plăcută!

(*Pentru a evita întreruperile în timpul vizionării: deschideți filmul, apoi dați click pe "pauză" pentru 2-3 minute până se încarcă suficient, apoi click pe "play" din nou.)


În cazul când ai ajuns pe blog pentru prima dată, îți spun bine ai venit! Ideea principală a acestei pagini este dezvoltarea personală integrală așa cum am descris-o aici (link). Sper să găsești subiecte care să-ți placă în lista "Articole recomandate" sau cea cu cuvinte cheie, ambele fiind în coloana din dreapta.
Cu drag   *>:D< îmbrăţişare

6 comentarii:

Maria-Aurelia spunea...

E interesant filmul. In multi dintre noi se trezesc capacitatile in stare latenta. Singura problema este cine te "contacteaza", pentru ca sunt pline grupurile spirituale de persoane care pretind ca au fost alese. Alese sa ce? La cat de multi alesi avem printre noi, oare cum se face ca traim intr-o tara cu atat de multi copii abuzati si animale masacrate? Persoanele cu capacitati paranormale sunt reperate foarte repede de serviciile secrete. Li se introduce in minte ideea ca au o misiune ultrasuprasecreta, ca sunt speciali si sunt pusi sa faca lucruri care sunt in dizarmonie cu legile divine. Oricare ar fi "puterile" ce se trezesc in noi, acum, daca uitam ca suntem doar piese mici intr-un puzzle mare si incepem sa ne credem rotunzi si sa incalcam drepturile celorlalti, inseamna ca nu "jucam" de partea Luminii. Parerea mea...

Ana spunea...

Draga Adina, iti multumesc mult pentru ca mi-ai adus in 'vizor' acest serial si pentru tot ceea ce faci, producand valuri de constientizare in campul colectiv mental, emotional, spiritual... Dupa urmarirea ultimului episod, am avut un vis foarte elocvent, care m-a facut sa inteleg mai bine ca atitudinea pe care o avem cand urmarim un film este extrem de importanta. Multe filme, aparent sf, chair transmit o parte din lucrurile care se intampla in 'subteranele' realitatii colective. Iar acesta nu face absolut deloc exceptie.
Fiind tributari unei educatii care ne-a facut sa credem ca suntem limitati, neputinciosi etc... putem privi acest film cu aceeasi atitudine de 'sunt prea mic ca sa schimb ceva'
Si totusi, "persoanele care au viziune și putere personală, dar care nu fac parte din structura sau din mecanismul instituțiilor, pot avea INTOTDEAUNA un impact extraordinar, datorită viziunii lor și puterii personale.
Dacă mențineți o frecvență sau o vibrație a conștiinței – să zicem, o atitudine emoțională de pace și iubire – acest lucru va produce un câmp de vibrație care este contagioasă. După aceea, alte persoane ce se trezesc vor începe și ele să facă același lucru. Iar în momentul în care un număr suficient de oameni mențin o vibrație – indiferent că e frică sau iubire – se produce un efect puternic asupra acelei societăți." - Hathorii, in cartea Invatatura Hathor
Prin urmare, convingerea mea este ca daca urmarim acest film avand o atitudine plina de iubire si compasiune pentru cele doua specii (oamenii inca adormiti/inconstienti, le-as zice eu, si cei care au venit sa ne transmita ca suntem mai mult decat ceea ce am fost invatati sa credem ca suntem)si am mentine o viziune in care cele doua 'specii' (oamenii de azi si oamenii de 'maine')coopereaza in directia evolutiei reale (nu doar tehnologice, ci in primul rand spirituale) si folosesc ca arme DOAR Iubirea, Lumina si Adevarul, am contribui la crearea unui camp cuantic foarte puternic, care va schimba radical cursul de actiune si deznodamantul filmului ce se desfasoara in realitatea planului 3D, la acest capitol. Daca rezonati cu acest film si doriti sa fiti rezigori si scenaristi constienti ai serialului "Oamenii de maine" va invit asadar sa va lasati inima si spiritul sa va ghideze in regizarea/co-crearea unui film demn de cine si ceea ce suntem cu adevarat! Cu bucurie si recunostinta ca energiile noastre angrenate si reunite intr-o viziune inalta comuna au, intr-adevar, un efect puternic in schimbarea realitatii care nu ne mai serveste implinirii noastre, ca spirite in trupuri umane :-)

Unknown spunea...

Mai sunt si alte episoade? Unde le putem vedea? Multumesc!

Adina Amironesei spunea...

@ Florina B.:
Trei rânduri deasupra filmului sunt link-urile. Credeam că sunt vizibile...Vizionare plăcută :)

Unknown spunea...

:) In afara de alea..le-am devorat deja! :)))

Unknown spunea...

Buna ,
Ma bucur ca am ajuns pe acest blog care rezoneaza cu convingerile mele.
Filmul este excelent dar nu mi-a mers decat primul episod, pentru celelalte trebuie sa descarc ceva player, sunt foarte curioasa de evolutia filmului.
multumesc anticipat.