"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

marți, 8 aprilie 2014

Lucruri uimitoare despre inteligența corpului uman

"În medie, omul este 10% conştient şi 90% inconştient de ceea ce face, spune, gândeşte şi simte. Surprinzător, nu-i aşa? Această înseamnă că în cursul unei zile folosim 90% din timp pentru a acţiona, a vorbi şi a gândi mecanic. Este necesar să modificăm starea noastră de inconştientă, fiindcă pentru a realiza ceea ce vrem este esenţial să fim conştienți de tot ce facem, spunem, simţim şi gândim." 
Citatul de mai sus aparține lui Lise Bourbeau - autoare a 21 de cărţi publicate și traduse în numeroase limbi. Eficiența informațiilor cuprinse în cărțile ei au făcut ca acestea să fie vândute în peste 3 milioane de exemplare. Este speaker de renume internațional susținând seminarii și conferințe în toată lumea. Ideea pe care se bazează cărțile sale: dezechilibrele din corpul nostru sunt mesaje pe care acesta ni le transmite privind măsura în care ne iubim pe noi înșine și pe ceilalți.
Cărțile sale au fost traduse și publicate și în România și pot fi cumpărate online cu un click pe titlurile lor (transport gratuit pentru orice comandă oriunde în țară):
Anul trecut în octombrie Lise Bourbeau a susținut o conferință în țara noastră și a oferit un interviu extrem de interesant pentru Digipedia Plus. Deoarece informațiile conținute în acest interviu sunt foarte prețioase iar acesta conține și povestea de viață a lui Lise, nu fac o prezentare mai vastă, mai bine vă invit să îl urmăriți mai jos. Merită fiecare minut investit, vizionare plăcută!


Articole cu o foarte importantă legătură se găsesc aici (link) și aici (link). Deoarece tot s-a amintit influența subconștientului recomand și o altă carte care m-a "inițiat" în varietatea posibilităților latente ce există în fiecare dintre noi este: "Puterea extraordinară a subconștientului tău" scrisă de Joseph Murphy, carte ce poate fi cumandată online cu un click aici (click) (transport gratuit oriunde în țară).

Dacă ești pentru prima oară aici, îți urez bun venit! Sper ca lucrurile pe care le vei găsi să-ți fie de folos căutărilor tale. Poți găsi subiecte care te interesează folosind listele "Articole recomandate", Resurse video și cea cu cuvinte cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişareUn comentariu:

Anonim spunea...

Buna Adina!
Intamplator l-am vazut pe blog inainte de a-mi fi trimis. Interesant si concordant cu alte surse de informatii din aceeasi categorie: sfintii parinti, shamani, vindecatori bio-energo-energeticieni, maestri intru spiritualitate, cunoasterea colectiva transmisa din generatie in generatie ... Pacat ca "stiinta" pre-actuala din interese meschine sau orgolii nesanatoase a negat in bloc acest tip de cunoastere, catalogandu-o peiorativ ca misticism, babisme, prostii, etc. Din fericire parte din populatia oamenilor de stiinta, de buna calitate, avand curajul sa infrunte majoritatea "conservatoare" si "pricinoasa" a dezvoltat stiinte de granita ale caror rezultate nu mai pot fi negate decat din recredinta, care din fericire sare in ochi si profanilor. Remarc si de aceasta data prezenta placuta, discreta, eleganta si fluenta englezei vorbite si calitatea de exceptie a intrebarilor Inei Ilie, aspect remarcat pe final si de Lise Bourbeau. Multumesc!(E.A.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...