"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 27 mai 2014

Despre dedublări (proiecții) astrale

Din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de existența lumii de dincolo de lumea materială și din ce în ce mai mulți devin interesați de cunoașterea acesteia prin diverse metode. Dintre metodele de cunoaștere ale lumii subtile devin din ce în ce mai cunoscute călătoriile astrale numite fie decorporalizări fie dedublări astrale.

Deoarece există încă mult mister în jurul subiectului și oamenii care intră în contact cu aceasta își forțează uneori limitele ființei, m-am gândit că este foarte potrivit să ascultăm cât mai multe păreri ale unor cunoscători în domeniu. De aceea aduc în atenție o ediție a emisiunii "360 Grade" realizată de Alina Bădic în care îi are ca invitați pe Ing. Lucreția Brezeanu, Iuri Floroiu redactor șef Lumea Misterelor, Eugen Bârgăuanu - președinte AIM Group și Eugen Mârț - parapsiholog.

M-am bucurat să găsesc emisiunea deoarece oferă multe clarificări privind confuziile care planează asupra acestui subiect și precizează și motivele pentru care decorporalizările nu trebuie privite ca o joacă sau ca un mod de distracție. Nu fac alte comentarii sau o prezentare suplimentară deoarece rezonez cu părerile prezentate în emisiune astfel că nu-mi rămâne decât să o felicit pe doamna Alina Bădic pentru emisiunile de mare interes și pentru invitații deosebiți pe care îi aduce în fața noastră.

Vă doresc vizionare plăcută!


Pentru cei interesați să aprofundeze informații despre fenomenul de decorporalizare recomand și câteva cărți foarte utile:
-"Călătorii îndepărtate" - comandă online aici-link;
- "Călătoria supremă" - comandă online aici-link;
- "Aventuri dincolo de limitele corpului fizic" - comandă online aici-link ;
- "Secretul sufletului" - comandă online aici-link ;
          ***
Articole care conțin materiale referitoare la călătoriile astrale se găsesc aici (link), aici (link), aici (link) și aici (link). Dacă materialele pe care le-ai găsit aici au adus și aduc valoare în viața ta, poți răsplăti energia conținută în articole, traduceri și editarea subtitrărilor și video-urilor printr-o donație cu un click pe butonul "Donate" din coloana din dreapta.
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată pe această pagină, îți spun bine ai venit! Poți alege un subiect pe placul tău folosind listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


4 comentarii:

Unknown spunea...

Eu am trait asa ceva. poate pare o utopie dar nu am pretentia de a ma crede cineva. Pur si simplu acum patru ani cand eram pe masa de operatie am trait acest sentiment. Daca vreti detalii pot sa va stau la dispozitie. Ce vreau sa va spun, e ca de atunci nu mai am teama de moarte.

Anonim spunea...

Doamna Adina, dumneavoastra ati trait vreodata experienta de dedublare? Daca da, imi puteti oferii cateva detalii despre aceasta? Sunteti de parere ca adolescentii n-ar trebui sa incerce practicarea dedublarii?

Adina Amironesei spunea...

@ Anonim:
Așa cum se spune și în emisiune, noi toți trăim astfel de dedublări în timpul somnului chiar dacă acestea se petrec conștient sau nu (chiar dacă în vis suntem conștienți sau nu).
Pentru a practica în mod conștient dedublarea, cred că e nevoie de o înțelegere profundă a modului cum funcționează Universul, a înțelegerii non-dualității. Spun asta deoarece "dincolo" de lumea materială putem trăi diverse experiențe care să nu fie întotdeauna pline de fericire...:)) Iar dacă avem deja o mulțime de frici atunci nu ar fi indicat să ne jucăm cu astfel de lucruri.
Dar asta e valabil la orice vârstă, nu doar în adolescență. :)

AcidPineal spunea...

Nu imi plac oameni care sunt acolo sa descurajeze sa zica ca nu e pentru ori cine ca doar cu discernamant o poti face ca doar eu stiu cum sta treaba etc etc
E ca si cum ai zice dute pe terenul de football si joacate,dar nu pune pociorul pe minge ca e periculos s-ar putea sa fii faultat -_-"
Toti putem sa o facem toti suntem capabili toti suntem conectati si 'apti
Practic imi explica 30 de minute de ce sa nu facem si de ce am putea patii incercand.
Doamne da suntem nemuritori noi nu murim, corpul se degradeaza atat, noi traim in continuare fie ca vrei fie ca nu
Si cat despre pericole si celelalte ce poti pati inafara de un soc sau mai mult de atat, plus ca tot raul e spre bine ori ce rau se indreapta ori ce frica e o sansa de a evolua si de a fii mai puternici deci ori cum e bine...
Ei expertii haa :)))
Ridicati moralul si invatati oameni DE CE DA nu invers
Si DE DE AR TREBUI si CUM SA IESIM INVINGATORI SI SA TRECEM PESTE ORI CE FRICA NE BAZAIE
Etc etc
Nu pot gandi in locul "expertilor"
Pana la urma sunt abea la inceputul drumului (oare ca au mai multe calatori ca mine?, degeaba)
O sa devin mai bun ca nici o data mai bun ca ori cine daca pot si voi inpartasi informatii celor ce vor sa imi semene sau incepatorilor pe viitor
Capul sus ce-I care sunteti cu moralul la pamant desi simtiti ca aveti anumite aptitudini, intr-o zii chiar daca nu va asteptati o sa va ia prin surprindere si daca depuneti cat de putin efort o sa ajungeti departe
Pace pentru ce-I ce gandesc ei pentru ei si nu se lasa influentati.