"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 3 mai 2014

Despre diversitate cu...umor

"Pentru fiecare cuvânt ce ne face surzi unul faţă de celălalt, există întotdeauna o poezie care uneşte urechile şi inimile peste continente prin rimă." - Sarah Jones.

Sarah Jones este o actriță cu un talent incredibil de a imita perfect accente și manierisme din numeroase culturi ale lumii dar și cu un umor extraordinar. Pentru că discursul său de mai jos este plin de metafore subtile și pentru că umorul este una dintre metodele sigure de a ne mai scoate din "priză" m-am gândit să-l dau mai departe aici. Vizionare plăcută !


Articole conectate prin...umor se găsesc și: aici (link) și aici (link) iar despre poezie într-un fel aparte ne vorbește Sarah Kay aici (link).
***
Dacă ești pentru prima dată aici, îți spun bine ai venit! Toate articolele și materialele pe care le vei găsi în acest spațiu virtual ne ajută să evoluăm și să devenim din ce în ce mai conștienți de natura realității și potențialul uman. Poți căuta un subiect anume folosind lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


Niciun comentariu: