"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 1 mai 2014

Informații care mi-au schimbat viața (41)

Ultimii ani au produs schimbări majore în sistemele de credințe, atât la nivel individual cât și colectiv, și cred că nimeni nu se mai îndoieșete de accelerarea continuă a acestor schimbări. Lucruri pe care majoritatea oamenilor le considerau în trecut doar povești au ajuns să fie demonstrate științific (link), iar altele au ajuns să fie acceptate pur și simplu datorită faptului că sunt evidente și pentru că bunul simț (vocea interioară) ne spune că nu mai au nevoie de demonstrații.

Faptul că singura constantă a timpurilor noastre este schimbarea (link) (așa cum s-a spus și în emisiunea din articolul precedent (link) ar trebui să funcționeze ca o atenționare, ca un mesaj care ne spune să ne obișnuim și să nu ne atașăm de informații, devenind conștienți că va veni o vreme când fiecare informație va fi depășită (demontată) de o alta.

Având în vedere: 1. aceste schimbări, 2. faptul că channeling-ul ar putea fi explicat prin teoria minții extinse a lui Rupert Sheldrake (link) și 3. creșterea capacității de înțelegere a oamenilor în general - consider important să dau astăzi mai departe un film care acum trei ani mi-a schimbat un întreg set de credințe și mi-a pus într-o nouă ordine logică informațiile pe care le acumulasem până la acel moment.

Este vorba despre un documentar pe care l-am distribuit pentru prima dată exact cu trei ani în urmă când lucrurile stăteau cu totul altfel, fapt care a făcut ca mulți oameni să ignore informațiile pe care acesta le conține. Sper ca acum să i se acorde mai multă atenție și fie mai bine primit având în vedere și introducerea pe care a făcut-o emisiunea din articolul anterior.

Inițial voiam să dau un simplu copy-paste descrierii pe care i-am făcut-o filmului atunci, dar pentru că aceasta este la distanță de un click, prefer să reiau aici doar un scurt fragment:

"Tuning In: Spirit Channelers în America" - este un documentar cu adevărat unic care a apărut în septembrie 2008 şi care este rezultatul a 10 ani de anchetă în fenomenul spirit-channeling, anchetă elaborată de către regizorul David Thomas.

Pentru cei care nu cunosc termenul, "channeling"-ul este o practică ce (se spune că) datează încă din antichitate în care un om aflat într-o stare de transă (de obicei dar nu neapărat), face o conexiune psihică și energetică cu o entitate din alte dimensiuni ale Universului. În acea stare, cel care face "channeling"-ul este capabil să interacţioneze interdimensional interpretând mesajele ce le primeşte (şi le transmite) şi simultan poate stabili un contact între oameni şi entitatea respectivă.

Pentru prima dată, şase dintre americanii care fac channeling sunt prezenţi în acelaşi film cu scopul de a ne oferi o perspectivă mai amplă asupra fenomenului dar şi pentru a răspândi informaţii de mare valoare pentru noi toți. 

Este într-adevăr interesant că: indiferent de timp și spațiu "entitățile" vorbesc ca unul, esența mesajelor coincide, iar mesajul final al filmului este unul clar, profund și încurajator pentru întreagă omenire.

Cum am mai spus și cu alte ocazii, nu este neapărat necesar și nici foarte important să credem în existența entităților extraterestre sau de altă natură pentru a oferi atenția cuvenită acestui film. Importante sunt informațiile pe care ni le aduce documentarul și cum schimbă acestea percepția noastră asupra realității și implicit asupra vieții pe care o trăim. Vizionare plăcută !


*Post-editare: După 6 ani de la lansarea filmului a apărut și cartea scrisă de David Thomas ce conține informații recente de la cei pe care i-ați urmărit în film (este un fel de up-date al filmului):
"Să intrăm pe frecvența Universului" - comandă online aici-link.
***
Dacă sunteți curioși în privința motivelor care mă determină să țin cont de informațiile venite prin channeling și felul în care mă raportez la ele puteți citi întreaga introducere pe care am făcut-o documentarului aici-link. Mă bucur că de-a lungul vremii nu m-am atașat de informații și m-am "antrenat" suficient încât să nu mă mai bulverseze în nici un fel apariția acelora noi, astfel încât acum "curg" odată cu fluxul schimbărilor. Ajută foarte mult să reținem că toate informațiile sunt într-adevăr foarte utile dar că acestea ne vor folosi doar... pentru o porțiune de "drum".


Dacă ești pentru prima dată în micul meu univers, îți urez bun venit! Poți găsi subiectele care te interesează folosind listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare



2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua!Sunt Mihaela.Multumesc pt acest film,urmaresc acest gen de informatii...pt. ca vreau sa ma "trezesc".Totusi,ei n-au raspuns la intrebarea de ce ne tot reincarnam?...tot ei sunt cei care sustin ca oricat pacatuim aici,dincolo,"dupa voal"nu am pacatuit cu nimic...si atot ce citesc,nu inteleg de ce e atat de greoi si academic...si scuzati...pe dupa cires...noi vrem sa intelegem,sa ne trezim...nu sa facem tot felul de facultati sa filozofam...mai practic,mai concret nu se poate...degeaba invatatorul este bun,daca nu stie sa predea!

MONICA spunea...

L-am mai urmarit cu doi ani in urma si mi s-a parut minunat!
Sunt fffoarte interesante informatiile si daca le intelegi cu inima primesti multe confirmari!
MULTUMESC! Monica