"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 7 septembrie 2014

Iubire versus frică - pentru sănătate

După cum știm, tot ceea ce simțim, gândim și/sau facem ne influențează starea de sănătate. Dar poate cele mai profunde efecte negative le are asupra noastră frica, aceasta producând: stres și anxietate, angina, aritmii, astm, alergii, hipertensiune arterială, dureri de cap, accidente vasculare cerebrale și multe altele. Chiar dacă legătura dintre frică și manifestarea acesor simptome sau boli nu ar fi fost studiată și demonstrată științific nu cred că s-ar fi îndoit nimeni de existența acesteia având în vedere rapiditatea cu care crește viteza bătăilor inimii noastre în situații de pericol.

Având în vedere importanța consecințelor pe care le are frica asupra sănătății noastre dau mai departe astăzi o secvență dintr-un interviu cu renumitul biolog Bruce Lipton unde acesta explică ce înseamnă pentru sănătate a trăi în iubire versus a trăi în frică.

Pentru că nu este prima dată când promovez interviurile sale, acum reamintesc doar faptul că acesta este specialist în biologie celulară - fost profesor la University of Wisconsin's School of Medicine, foarte cunoscut pe plan mondial datorită ideii sale revoluționare că genele și ADN-ul pot fi modificate odată cu schimbarea credinţelor noastre. Este de asemenea recunoscut și pentru punțile între ştiinţă şi spiritualitate pe care le construiește permanent în articolele și conferințele pe care le susține în diverse țări ale lumii.

Sunt informații la fel de importante ca și acelea pe care Lissa Rankin le-a comunicat în discursurile sale de aici-link și aici-link, așa că sigur merită date mai departe.. *Mulțumiri Andrei Ivanov pentru traducere. Vizionare plăcută!


Cele mai importante articole ce conțin interviuri cu Bruce Lipton sunt aici-link, aici-link și aici-link. Acesta a avut contribuții importante la realizarea documentarelor care se găsesc aici-link și aici-link. Despre consecințele gandurilor noastre asupra stării de sănătate se vorbește aici-link.
Pentru cei care vor să înțeleagă procesele care au loc în organismul nostru recomand cu căldură cărțile lui Bruce Lipton:
- "Biologia credinței" - comandă online aici-link - transport gratuit;
- "Evoluția spontană" - comandă online aici-link - transport gratuit;
dar și cartea domnului prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan:
- "Inteligența materiei" - comandă online aici-link, - transport gratuit.
***
Dacă ești pentru prima dată aici, îți urez bun venit! Te așteaptă 434 de articole cu informații utile și exerciții de fitness mental și emoțional - pentru că asta înseamnă dezvoltare personală integrală (link). Listele "Articole recomandate", Resurse video și cea cu cuvinte cheie din coloana din dreapta te pot ajuta să găsești mai ușor subiectele care te interesează. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişareNiciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...