"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

vineri, 12 decembrie 2014

Despre candoare, bucurie, talent și modestie + un anunț

O vorbă spune că "Dumnezeu/Universul vorbește prin oameni", iar vorba asta este foarte aproape de adevăr. Metaforic aș spune că putem recunoaște ușor "vorbele" lui Dumnezeu/Universul după ecoul emoțional pe care acestea îl produc în noi.
Nu e nevoie de multă filozofie, nu e nevoie de diplome, nici de studii și analize aprofundate, de fapt, chiar cunoașterea mentală ne-a îndepărtat de multe ori de la a simți cu inima ce-i de simțit. Așa se face că în zilele noastre, pentru a reveni la starea naturală, pentru a ne "deschide inima" (link1, link2, link3) am elaborat noțiuni complexe precum fitness-ul emoțional.
Dau astăzi mai departe o poveste tulburătoare, emoționantă și transformatoare, cea a unui copil minunat de la care putem învăța toate lucrurile pe care le-am scris în titlul acestei postări și încă unul în plus (la care ne-am aștepta mai puțin de la un copil) - Înțelepciune. Este vorba despre povestea de viață a unui îngeraș numit Monica Pîrlici - care radiază dincolo de cuvinte dar și prin intermediul acestora. Deoarece am pregătit un colaj video care conține inclusiv detaliile vieții ei, mă opresc aici și vă invit să vă deschideți inima către ceea ce ne trasmite acest îngeraș, vizionare plăcută...


Articole terapeutice adresate sufletului și emoțiilor se găsesc și aici-link, aici-link și aici-link. Un exercițiu emoționant se găsește aici-link, posibil să vă placă.
***
Am marea bucurie să anunț un eveniment minunat care va avea loc în orașul meu - Roman - marți 16 decembrie ora 17.
Este vorba despre conferința organizată de Asociația Română de Studii Semiotice în colaborare cu Societatea Culturală Clepsidra Roman care are titlul "Lumina magicului de la trăire la sens" și este susținută de domnul prof.univ.dr. Traian D. Stănciulescu de la Universitatea Al.I. Cuza din Iași, vicepreședinte a Asociaţiei Naţionale de Terapii Complementare din România - ANATECOR (link-emisiune). În cadrul acestui eveniment va avea loc și lansarea cărţii “Alesei de lumină - voalul îngerului (des)cântat” - volum in memoriam arhitect-designer dr. Aritia D. Poenaru.
Conferința va avea loc la Cercul Militar din Roman iar intrarea va fi liberă, vă invit cu drag să participați și vă rog să anunțați și persoanele interesate.
***
Dacă ești pentru prima dată pe această pagină, îți urez bun venit! Sper să găsești informații și materiale care să-ți aducă măcar un strop de bucurie în suflet și un strop de armonie în plus. Listele "Articole recomandate", "Resurse video" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta) te pot ajuta să găsești mai ușor un subiect care să-ți placă. Te poți conecta cu articolele blogului prin abonare în formularul din coloana din dreapta. Te mai aștept,
cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Adina!
Nu urmarisem formatul din Moldova si nu stiam nici de familia Parlici si fetele sale. Emotionant pana la lacrimi, formativ, mobilizator si per total tonic. Filmuletul este o dovada ca printre noi sunt si ingerasi, nu numai dracusori dedati rautatilor. Multumesc pentru propunere, un bun exercitiu de fitness emotional.(E.A.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...