"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

luni, 28 decembrie 2015

Secretele magiei dezvăluite de știință

Dacă un om de acum 1500 sau 2000 de ani ar nimeri printr-un miracol în vremurile noastre, oare ce reacție ar avea când ar vedea oamenii din televizor sau din display-ul unui laptop? Pentru că el/ea ar crede într-adevăr că acolo, înăuntru, sunt niște oameni iar acesta nu poate fi decât un lucru necurat... Nu vreau să fac mai multe presupuneri asupra a ceea ce ar simți sau ar gândi și mi-e teamă să mă pun în locul lui :))
De-a lungul istoriei, multe lucruri despre care se credea că sunt miracole sau că provin din "partea întunecată" au fost mai apoi explicate de știință. Aceste explicații nu au fost întotdeauna primite cu bucurie deoarece dispariția conceptului de miracol lasă în urma sa un gol, o tristețe, dezbracă oamenii de speranțe și dărâmă în mare parte un anumit tip de vise. E suficient să ne amintim ce stare am avut fiecare când am aflat că nu există Moș Crăciun...
Chiar dacă pentru unii e trist, fiecare miracol sau fenomen paranormal va fi explicat la un moment dat de știință. De fapt, multe explicații au apărut deja. Păcat că sunt puțin cunoscute iar necunoașterea lor face ca mulți oameni să cadă victimele manipulării unor așa-numiți "tămăduitori", "vrăjitori", "clarvăzători", etc.
Am fost întrebată de multe ori de ce blestemele au efect asupra unor oameni iar asupra altora nu, de ce descântecele străbunicelor funcționau în multe cazuri și chiar: de ce unele "vrajitoare" ale zilelor noastre au afaceri de succes :)) Deși am răspuns în mare parte acestor întrebări, m-am bucurat foarte mult când am găsit emisiunea de mai jos care aduce informații prețioase și multă lumină într-un subiect atât de puțin înțeles. Este vorba despre o nouă ediție a emisiunii "Mistere la granițele cunoașterii" realizată de domnul Daniel Roxin, în care îl are ca invitat pe domnul inginer Eugen Bărgăoanu - președintele AIM Group, premiat la mai multe saloane de invenții și inovații (link).
Emisiunea conține răspunsuri la întrebările de care aminteam mai sus, precizări despre circumstanțele în care se modifică ADN-ul uman, despre experimentele care s-au făcut pe ADN și explicații științifice clare ale fenomenelor produse de magie (de toate culorile :))). Dacă ați participat la conferința pe care am susținut-o în august "Sănătatea într-o nouă perspectivă", veți recunoaște multe lucruri despre care am amintit acolo. Vizionare plăcută și... cu folos 


"D.R.- Ce se poate face pentru a opri influențele exterioare?
 E.B.- Dacă o persoană are un nivel de conștiință foarte înalt, atunci ADN-ul ei nu poate fi influențat din exterior."
Consider că este important de reținut acest lucru deoarece are legătură și cu războiul psihotronic, cu influența radiațiilor electromagnetice asupra organismului și, de fapt, cu toate lucrurile despre care se spune că au o influență nocivă asupra noastră.

Informații detaliate despre dispozitivele construite de domnul ing. Eugen Bârgăoanu împreună cu echipa sa de cercetare se găsesc aici-link. În fotografia alăturată este Bio Synergy din dotarea proprie :)) (efecte aici-link). Cunoscute personalități din cultură, artă și sport utilizează dispozitive de la AIM Group, pe cțșiva îi puteți vedea aici (link). Până la acel nivel de conștiință  când nu vom mai fi afectați de nimic exterior ne putem bucura de beneficiile acestor dispozitive. Deci...enjoy!
*
*    *
Alte trei emisiuni la care a participat domnul Eugen Bârgăoanu pot fi vizionate aici-link, aici-link și aici-link. În completarea subiectului sunt materialele ce există aici-link, aici-link și aici-link.
Recomand  câteva cărți care conțin informații utile despre funcționarea minții și a creierului nostru:
"Ghid practic de radionică" -Michel Grenier- comandă online aici-link.
"Puterea magică a gândului" -David J. Schwartz- comandă online aici-link;
"Matricea energetică" -Richard Bartlett- comandă online aici-link;
"Puterea concentrării" -J. Canfield, M. V. Hansen, L. Hewitt- comandă online aici-link ;
"Frecvența. Puterea vibrației personale" -Penney Peirce- comandă online aici-link;
"Secretele creierului" -Sandra Aamodt, Sam Wang- comandă online aici-link;
"Puterea minții" -S. V. Devanda- comandă online aici-link;
"Manual de utilizare a creierului" -B. G. Bodenhamer, M. L. Hall- comandă online aici-link (1+2);
***
În cazul în care este prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți spun bine ai venit! Sper ca ceea ce vei găsi să răspundă întrebărilor și căutărilor tale, astfel încât să-ți placă să te întorci din când în când. 525 de articole te așteaptă, așa că ai de unde alege :)) Pentru a căuta mai ușor un subiect poți folosi listele "Articole recomandate", Resurse video, cuvintele cheie sau căsuța "caută" din coloana din dreapta. Poți primi direct pe mail articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în formularul din dreapta. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...