"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

TABĂRĂ: Bucuria de A FI

TABĂRĂ: Bucuria de A FI

Locația
PERIOADA
Pârâul Rece (jud. Brașov)
10 – 14 mai
Pârâul Rece (jud. Brașov)
12 – 16 iulie
Pârâul Rece (jud. Brașov)
24 – 28 august


Te invit într-un loc de basm, într-o atmosferă de la suflet la suflet, dincolo de barierele (pre)judecăților, să regăsim Bucuria de A FI. Într-un mod relaxat, specific unei tabere, vom discuta despre evoluția umană, despre etapele unei transformări interioare autentice din punctul de vedere al psihologiei conștientizării și despre condițiile în care omul poate atinge potențialul său maxim trăind în pace cu sine însuși și cu lumea. Programul include seminarul "Evoluția Conștientă pas cu pas" - detalii aici-link.

De asemenea, vom povesti despre experiențele prin care am trecut sau prin care trecem, despre modalitățile în care putem aduce simplitatea, liniștea și relaxarea în viața noastră, despre eliberarea trecutului și a tiparelor mentale, emoționale și socio-relaționale.

Vom face exerciții de conectare cu interiorul ființei și cu natura, exerciții de conștientizare mentală și emoțională, de observare non-duală a realității, respirație conștientă, improvizație de dans conștient și vom practica starea de prezență.

Fiecare seară va fi o seară de povești și inspirație la lumina sufletului și a focului de tabără - pentru că, din experiența serilor de inspirație susținute până acum, am învățat că poveștile noastre ne aduc mai aproape și ne conectează în moduri cu adevărat terapeutice.

Vom petrece 5 zile în autenticitate și libertatea de A FI noi înșine, Întregi și Împăcați, simțind unicitatea clipei golite de dorința devenirii. 5 zile de Pace, Libertate și Armoniesimbol al unui început de Viață Nouă. Vino să trăiești o Experiență de neuitat alături de oameni deschiși către aceleași valori.
Unde: Hotel Bucegi Porțile Regatului (link) - Strada Valea Râșnoavei, nr. 10, PÂRÂUL RECE, Jud. Brașov

Program: check-in pe 10 mai 2017 începând cu ora 15.00, prima întâlnire începe la ora 16.00; check-out pe 14 mai; ora 12.00, tabăra se încheie la ora 13.00.

Program zilnic (orientativ):
08.00 - 10.00: mic dejun
10.00 - 13.45: seminar "Evoluția Conștientă pas cu pas", discuții și exerciții (de conștientizare mentală, emoțională, prezență conștientă, observare non-duală a realității, etc) (cu pauze)
13.45 - 16.00: pauză de prânz
16.00 - 19.00: seminar "Evoluția Conștientă pas cu pas", discuții și exerciții (respirație conștientă, meditații, conectare cu natura, etc.)
19.00 – 20.00: cina
20.00 – 22.00: foc de tabără, povești de viață și inspirație, improvizație dans, improvizație teatru, muzică și/sau ne lăsăm inspirați de energia pe care o creăm împreună.
*Programul poate fi modificat în funcție de dinamica grupului, necesități și inspirație.

Număr de participanți: 12

Costul include:
Ø  suport de curs în format electronic;
Ø  o ședință de consiliere pentru dezvoltare personală 1 la 1 (30 min.);
Ø  cazare (4 nopți în camere duble);
Ø  chirie spații activități;
Ø  blocnotes, pix și fișe de lucru/exerciții;
Ø  cafea/ceai pentru pauze (5 zile).

·  800 lei pentru persoanele care achită PÂNĂ pe 21 aprilie;  
·     900 lei pentru persoanele care achită DUPĂ pe 21 aprilie -în limita locurilor disponibile (5 mai -termen limită de înscriere);
·       *Reducere: 750 lei/ persoană  - pentru studenți, cupluri și "vino cu un prieten" (valabil numai pentru cei care achită *integral până pe 21 aprilie).
* Costul NU include masa și transportul.
** Pentru cazare în cameră single se plătește în plus diferența de 140 lei (pentru toate cele 4 nopți).

Condiții de cazare: camerele sunt dotate cu TV cablu, internet wireless, uscător de păr, grup sanitar propriu.
Condiții de masă: prețuri accesibile, meniu variat – poate fi studiat aici-link.

Cine îți va fi alături pe parcursul celor 5 zile:
Sunt Adina Amironesei - un om la fel de obișnuit și neobișnuit ca oricare altul. Mi-am dedicat ultimii 10 ani autocunoașterii, cunoașterii și studiului curentelor spirituale mai vechi și mai noi, și cred că au fost anii cei mai bine investiți.

Sunt autor a 580 de articole pe blogul personal, pagină pe care îmi place să împărtășesc lucruri utile în dezvoltarea personală și evoluția spirituală, observații despre filme documentare, descoperiri științifice și tot ce ne poate ajuta să creștem și să devenim din ce în ce mai conștienți de posibilitățile noastre și de natura realității în care trăim. 

Calificări:
- consilier pentru dezvoltare personală acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242324;
- formator acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242401;
- absolventă a cursului postuniversitar 'Consiliere și Orientare' de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Univ. "Babeș-Bolyai" Cluj Napoca);
- absolventă a Facultății de Chimie (Univ. "Al.I.Cuza" Iași);
- doctor în Fizică (Univ. "Al.I.Cuza" Iași).

Înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos, după care vei primi pe mail celelalte detalii (la final, nu uita să dai click pe butonul "submit"). Te asigur că aceste date rămân confidențiale.

** Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării costului de participare.


Te aștept cu drag 

Imagini din prima ediție a taberei găsești în clipul de mai jos.. :)


Mărturii ale participanților la prima ediție:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...