"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

TABĂRĂ: Bucuria de A FI

TABĂRĂ: Bucuria de A FI

TABĂRA Bucuria de A FI
PERIOADA
Pârâul Rece (jud. Brașov)
abonează-te și vei afla la timp :)


Evenimentele pe care le-am susținut în ultimii ani mi-au dovedit că cele mai utile experiențe de înțelegere și învățare sunt întâlnirile în care oamenii își împărtășesc unii altora propriile experiențe. Acelea în care oamenii vorbesc simplu, fără să încadreze în teorii sofisticate ceea ce trăiesc, fără să piardă din vedere că, până la urmă, cunoașterea e foarte utilă, teoriile sunt faine, însă practica ne "omoară" bucuria vieții.

În timpul împărtășirii experiențelor de viață, datorită faptului că suntem foarte diferiți, apar aproape instant:
·         perspective noi în felul în care privim, înțelegem și procesăm evenimentele din viața noastră;
·         clarificări în ceea ce privește schimbarea mentalității și a percepțiilor asupra situațiilor de viață.

Aceste două aspecte conduc în mod natural la găsirea unor resurse psiho-emoționale interioare nebănuite și la rezolvări simple ale unor situații problemă într-o manieră personală.

Hai să experimentezi și tu astfel de lucruri într-un loc de basm, într-o atmosferă de la suflet la suflet, dincolo de barierele (pre)judecăților și să regăsim Bucuria de A FI. Într-un mod relaxat, specific unei tabere, vom discuta despre evoluția umană, despre transformarea interioară și despre condițiile în care putem să ne atingem potențialul maxim trăind în pace cu sine însuși și cu lumea.

De asemenea, vom vorbi despre experiențele prin care am trecut sau trecem, despre modalitățile în care putem aduce simplitatea, liniștea și relaxarea în viața noastră, despre eliberarea trecutului și a tiparelor mentale, emoționale și socio-relaționale. Dar toate acestea vor fi modelate pe nevoile grupului și pe întrebările care vor apărea din discuții.

Vom face exerciții de conectare cu interiorul ființei și cu natura, exerciții de conștientizare mentală și emoțională, respirație conștientă, improvizație de dans conștient și vom practica starea de prezență.

Fiecare seară va fi o seară de povești și inspirație la lumina sufletului și a focului de tabără - pentru că, din experiența serilor de inspirație susținute până acum, am învățat că poveștile noastre ne aduc mai aproape și ne conectează în moduri cu adevărat terapeutice.

Vom petrece 5 zile în autenticitate și libertatea de A FI noi înșine, Întregi și Împăcați, simțind unicitatea clipei golite de dorința devenirii. 5 zile de Pace, Libertate și Armoniesimbol al unui început de Viață Nouă. Vino să trăiești o Experiență de neuitat alături de oameni deschiși către aceleași valori.
Unde: Hotel Bucegi Porțile Regatului (link) - Strada Valea Râșnoavei, nr. 10, PÂRÂUL RECE, Jud. Brașov

Program orientativ: check-in miercuri începând cu ora 16.00, prima întâlnire începe la ora 16.30; check-out duminică la ora 12.00, tabăra se încheie duminică la ora 13.00.

Program zilnic (orientativ):
08.00 - 10.00: mic dejun
10.00 - 13.45: discuții și exerciții (de conștientizare mentală, emoțională, fizică, prezență conștientă, etc.) (cu pauze)
13.45 - 16.00: pauză de prânz
16.00 - 19.00: discuții, exerciții de respirație conștientă, meditații + exerciții de conectare cu natura, etc.
19.00 – 20.00: cina
20.00 – 22.00: foc de tabără, inspirație și povești, improvizație dans, improvizație teatru, muzică și/sau ne lăsăm inspirați de energia pe care o creăm împreună.
*Programul poate fi modificat în funcție de dinamica grupului, necesități și inspirație.

Număr de participanți: 12

Costul include:
Ø  cazare (4 nopți în camere duble);
Ø  activitățile desfășurate;
Ø  o ședință de consiliere pentru dezvoltare personală 1 la 1 (30 min.);
Ø  chirie spații activități;
Ø  blocnotes, pix și fișe de lucru/exerciții;
Ø  cafea/ceai pentru pauze (5 zile).

* Costul NU include masa și transportul.

Condiții de cazare: camerele sunt dotate cu TV cablu, internet wireless, uscător de păr, grup sanitar propriu.
***

* Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării *integrale a costului de participare.

Înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos, după care vei primi pe mail celelalte detalii (la final, nu uita să dai click pe butonul "submit"). Te asigur că aceste date rămân confidențiale.

Cine îți va fi alături pe parcursul celor 5 zile:

Sunt Adina Amironesei - un om la fel de obișnuit și neobișnuit ca oricare altul. Mi-am dedicat ultimii 11 ani autocunoașterii, cunoașterii și studiului curentelor spirituale mai vechi și mai noi, și cred că au fost anii cei mai bine investiți.

Sunt autor a peste 600 de articole pe blogul personal, pagină pe care îmi place să împărtășesc lucruri utile în dezvoltarea personală și evoluția spirituală, observații despre filme documentare, descoperiri științifice și tot ce ne poate ajuta să creștem și să devenim din ce în ce mai conștienți de posibilitățile noastre și de natura realității în care trăim. 

Calificări:
- consilier pentru dezvoltare personală acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242324;
- formator acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242401;
- absolventă a cursului postuniversitar 'Consiliere și Orientare' de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Univ. "Babeș-Bolyai" Cluj Napoca);
- absolventă a Facultății de Chimie (Univ. "Al.I.Cuza" Iași);
- doctor în Fizică (Univ. "Al.I.Cuza" Iași).

Te aștept cu drag 💗

Imagini din prima ediție a taberei găsești în clipul de mai jos.. :)


Mărturii ale participanților la prima ediție:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...