"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Programe concept propriu


Cei 10 ani de experiență în lucrul cu oamenii (1 la 1 și cu grupuri) m-au condus către unele concluzii privind nevoile acestora, iar aceste concluzii m-au determinat să concep următoarele programe pentru dezvoltare personală și creșterea calității vieții:


☑️  SEMINAR: Evoluția Conștientă pas cu pas - un seminar ce oferă o imagine de ansamblu asupra etapelor transformării interioare prin prisma studiilor din psihologia transpersonală, o imagine ca o hartă pe care fiecare își poate clarifica poziția actuală, "destinația" dorită și își poate alege pașii potriviți pentru a construi propria cale de evoluție conștientă. Descrierea completă și detalii despre program și costuri - AICI-link.


☑️  SEMINAR: Trusa esențială pentru o viață FERICITĂ - un seminar în care am sistematizat aspectele esențiale care ne pot crea starea de bine și o viață împlinită, în care am simplificat totul la maxim pentru a face metodele și exercițiile cât mai accesibile și ușor de aplicat în viața cotidiană. Descrierea completă și detalii despre program și costuri - AICI-link.
☑️  SEMINAR: Trăiește viața pe care o dorești - un seminar cu o structură dinamică bazată strict pe interesele participanților din fiecare grup în parte, în cadrul căruia temele și experiențele de viață despre care vom vorbi vor fi de folos fiecăruia și tuturor deopotrivă. Descrierea completă și detalii despre program și costuri - AICI-link.
☑️  Seri de Inspirație și Poveste - întâlniri [pe care (până acum) le-am organizat doar live] în care oamenii împărtășesc experiențe de viață reale care ne ajută prin oglindire să descoperim în noi înșine lucruri frumoase pe care încă nu le știm și ne inspiră să experimentăm viața cu fruntea sus, cu sufletul ușor și plin de bucurie. Detalii despre concept - AICI-link.

Dincolo de informații și exerciții, toate seminariile și întâlnirile reprezintă experiențe transformatoare și vindecătoare deoarece, așa cum știi, împreună e întotdeauna mai ușor! Te aștept cu drag 💗

* Susțin aceste seminarii în orice oraș din România sau online pentru grupe de minim 8 persoane. Cei interesați îmi pot scrie pe adresa: adina.amironesei@yahoo.com.

***
Ce spun participanții la evenimentele anterioare: https://bit.ly/feedback-evenimente-AA.
Fotografii de la evenimentele pe care le-am organizat:
☑️ în diverse orașe din țară - aici-link;
☑️ tabere - aici-link;
☑️ în Roman - aici-link;
☑️ în Iași - aici-link.