"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Despre mineSunt un om simplu, un explorator al vieții, și sunt fascinată de complexitatea ființei umane și a Universului în aceeași măsură. Iubesc oamenii și cred că în fiecare dintre noi există lucruri minunate care merită descoperite.

Mă bucur de fiecare dată când reușesc să aduc un zâmbet în sufletul cuiva și cred că nu există lucru mai frumos decât să fiu martorul înfloririi unui om în potențialul său maxim. Îmi place să ofer celor pe care îi cunosc nu doar informații ci mai ales prietenie, căldură sufletească, curaj și încredere într-o viață fericită și împlinită.

Cred cu tărie că există un potenţial maxim în fiecare dintre noi pentru a depași limitele condiției umane: frica, suspiciunea, îndoiala și ura.
Cred cu tărie că potenţialul nostru şi puterea noastră de a depăsi limitele sunt acolo, în fiecare inimă şi aşteaptă doar un click pentru a fi accesate.
Cred că noi toţi suntem aici pentru a experimenta lucruri diferite şi nimeni nu ar trebui să concureze cu nimeni, deoarece experienţele sunt doar diferite modalităţi de a ne regăsi sinele nostru.
Cred că suntem conştiinţă în manifestare şi toți suntem fiinţe magice.
Cred că primii paşi spre o nouă eră şi spre iubire sunt : toleranţa, acceptarea și compasiunea pentru toate ființele din jurul nostru, dar mai ales pentru semenii noștri.
Cred că suntem oglinzi fiecare dintre noi unii pentru ceilalţi şi în acest fel ne ajutăm reciproc să evoluăm. Și mai cred că în fiecare experienţă există înțelepciune iar noi trebuie doar să fim răbdători să o găsim.
IUBESC OAMENII în toată diversitatea lor, cu toate stările lor...pentru că simt că am fost și sunt fiecare dintre ei...
Aceasta este convingerea mea și "religia" mea.
***
Calificări:
- consilier pentru dezvoltare personală acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242324;
- formator acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242401;
- absolventă a cursului postuniversitar 'Consiliere și Orientare' de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Univ. "Babeș-Bolyai" Cluj Napoca);
- absolventă a Facultății de Chimie (Univ. "Al.I.Cuza" Iași);
- doctor în Fizică (Univ. "Al.I.Cuza" Iași).
***
"Istoric"..
- am început cu: Maestru Reiki - Usui Shiki Ryoho, nivel profesor pentru gradul I;
- au urmat 12 ani dedicați cunoașterii și studiului curentelor spirituale mai vechi și mai noi;
- participări la numeroase conferințe și workshop-uri susținute de maeștri/traineri români și străini;
- am descris pe scurt călătoria mea către cunoaștere aici-link (video).
***
Servicii:
- Consiliere pentru dezvoltare personală și transpersonală, coaching, mentoring, și lămuriri privind subiectele tratate pe blog sau în emisiuni - telefonic, pe skype sau prin întâniri 1 la 1. Pentru a stabili o ședință de consiliere îmi poți scrie pe adresa: adina.amironesei@yahoo.com.
- Conferințe, seminarii interactive, tabere - programul acestora fiind anunțat din timp aici pe blog și în newsleter. Te aștept cu drag 💗
***
Sper ca informațiile pe care le găsești pe această pagină să fie sprijin în căutările tale și să rămâi prieten/ă fidel/ă al/a acestei pagini.. Alte emisiuni pot fi vizionate aici-link 
💗 *>:D< îmbrăţişare
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...