"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Despre mineSunt un om simplu, un explorator al vieții, și sunt fascinată de complexitatea ființei umane și a Universului în aceeași măsură. Iubesc oamenii și cred că în fiecare dintre noi există lucruri minunate care merită descoperite.

Mă bucur de fiecare dată când reușesc să aduc un zâmbet în sufletul cuiva și cred că nu există lucru mai frumos decât să fiu martorul înfloririi unui om în potențialul său maxim. Îmi place să ofer celor pe care îi cunosc nu doar informații ci mai ales prietenie, căldură sufletească, curaj și încredere într-o viață fericită și împlinită.

Cred cu tărie că există un potenţial extraordinar în fiecare dintre noi pentru a depăși limitele condiției umane: frica, suspiciunea, îndoiala și ura.
Cred cu tărie că acest potențial şi puterea interioară a fiecăruia aşteaptă doar un click pentru a fi accesate. 
Cred că că noi toţi suntem aici pentru a experimenta lucruri diferite şi nimeni nu ar trebui să concureze cu nimeni deoarece experienţele fiecăruia sunt doar diverse modalităţi de a ne regăsi. 
Cred că suntem conştiinţă în manifestare şi toți avem în noi bunătatea. Depinde doar de noi dacă vrem s-o găsim.
Cred că primii paşi spre o nouă eră şi spre iubire sunt : toleranţa, acceptarea și compasiunea pentru toate ființele din jurul nostru, dar mai ales pentru semenii noștri.
Cred că suntem oglinzi fiecare dintre noi unii pentru ceilalţi şi în acest fel ne ajutăm reciproc să evoluăm. Și mai cred că în fiecare experienţă există înțelepciune iar noi trebuie doar să fim răbdători să o găsim.
IUBESC OAMENII în toată diversitatea lor, cu toate stările lor... pentru că simt că am fost și sunt fiecare dintre ei.
Aceasta este convingerea mea și "religia" mea.
***
Calificări:
- consilier pentru dezvoltare personală acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242324;
- consilier în Psihoterapie Pozitivă - formare recunoscută de WAPP - World Association of Positive Psychotherapy;
- formator acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242401;
- absolventă a cursului postuniversitar 'Consiliere și Orientare' de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Univ. "Babeș-Bolyai" Cluj Napoca);
- curs 'Psihologia trezirii și evoluției conștiente' - lect. dr. psih. Ovidiu Brazdău;
- absolventă a Facultății de Chimie (Univ. "Al.I.Cuza" Iași);
- doctor în Fizică (Univ. "Al.I.Cuza" Iași).
***
"Istoric"..
- 15 ani dedicați cunoașterii, studiului conștiinței, experienței conștiente, psihologiei trezirii și evoluției umane și curentelor spirituale mai vechi și mai noi;
- participări la numeroase conferințe și workshop-uri susținute de traineri români și străini.
***
Experiență profesională (în dezvoltare personală și transpersonală):
- Trainer profesionist: de 10 ani;
- Ore de seminar/curs/workshop livrate: peste 1500;
- Sesiuni de consiliere individuală și de grup: peste 1000.
***
Servicii:
- Consiliere pentru dezvoltare personală și transpersonală, coaching, mentoring, și lămuriri privind subiectele tratate pe blog sau în emisiuni - telefonic, pe skype sau prin întâniri 1 la 1. Pentru a stabili o ședință de consiliere îmi poți scrie pe adresa: adina.amironesei@yahoo.com.
- Conferințe, seminarii interactive, tabere - programul acestora fiind anunțat din timp aici pe blog și în newsleter. Te aștept cu drag 💗
***
"Conform Standardului Ocupaţional, Consilierul pentru dezvoltare personală este un specialist care lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, care au nevoie să exploreze sau să depăşească diverse stări sau situaţii cu care se confruntă în evoluţia personală şi profesională, valorificând şi dezvoltând resursele şi potenţialul propriu.

Specialistul în consiliere pentru dezvoltare personală este o persoană neutră, imparţială, care îi susţine pe clienţi în investigarea situaţiilor problemă şi facilitează explorarea soluţiilor potenţiale pentru reglarea eventualelor disfuncţionalităţi induse în plan personal şi în relaţiile socio-profesionale de către o serie de factori perturbatori extrem de variaţi printre care se înscriu: volumul şi complexitatea activităţilor desfăşurate în mod curent, multiplele responsabilităţi asumate în familie şi societate, imprevizibilitatea contextelor de lucru, dinamica schimbărilor şi nevoia continuă de adaptare în situaţii noi, presiunea informaţională etc.

Intervenţia specializată a consilierului pentru dezvoltare personală constă în ghidarea, susţinerea şi încurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici şi instrumente specifice, în vederea sondării şi relevării propriilor capacităţi şi resurse și a conștientizării punctelor critice din existenţa proprie şi a posibilităţilor de depăşire a situaţiilor neconvenabile într-o manieră particularizată."
***
Sper ca informațiile pe care le găsești pe această pagină să fie sprijin în căutările tale și să rămâi prieten/ă fidel/ă al/a acestei pagini.. 
Alte emisiuni pot fi vizionate aici-link 
💗
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...