"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

TABĂRĂ: Bucuria de A FIEvenimentele pe care le-am susținut în ultimii ani mi-au dovedit că cele mai utile experiențe de înțelegere, conștientizare și învățare sunt întâlnirile în care oamenii comunică direct, autentic, împărtășind unii altora propriile experiențe și trăiri. Acele întâlniri în care oamenii vorbesc simplu, fără să încadreze în teorii sofisticate ceea ce trăiesc, fără să piardă din vedere că, până la urmă, cunoașterea e utilă, teoriile sunt faine, însă practica "omoară" bucuria vieții.

În timpul dicuțiilor și împărtășirii experiențelor de viață, datorită faptului că suntem diferiți, apar aproape instant:
·         perspective noi în felul în care privim, înțelegem și procesăm evenimentele din viața noastră;
·         clarificări în ceea ce privește schimbarea mentalității și a percepțiilor asupra situațiilor de viață.

Aceste două aspecte conduc în mod natural la găsirea unor resurse psiho-emoționale interioare nebănuite și la rezolvări simple ale unor situații problemă într-o manieră personală.

Hai să experimentezi și tu astfel de lucruri într-un loc de basm, într-o atmosferă de la suflet la suflet, dincolo de barierele (pre)judecăților și să regăsim Bucuria de A FI. Într-un mod relaxat, specific unei tabere, vom discuta despre evoluție, despre transformarea interioară și despre condițiile în care putem să ne atingem potențialul maxim trăind în pace cu noi înșine și cu lumea.

De asemenea, vom vorbi despre experiențele prin care am trecut sau trecem, despre modalitățile în care putem aduce simplitatea, liniștea și relaxarea în viața noastră, despre eliberarea trecutului și a tiparelor mentale, emoționale și socio-relaționale. Dar toate acestea vor fi modelate pe nevoile grupului și pe întrebările care vor apărea în timpul discuțiilor.

Vom face exerciții de conectare cu interiorul nostru și cu natura, exerciții de conștientizare mentală și emoțională, respirație conștientă, improvizație de dans conștient și vom practica starea de prezență.

Fiecare seară va fi o seară de inspirație și povești la lumina sufletului și a focului de tabără - pentru că, din experiența serilor de inspirație susținute până acum, am învățat că poveștile noastre ne aduc mai aproape și ne conectează în moduri cu adevărat terapeutice.

Vom petrece 5 zile în autenticitate și libertatea de A FI noi înșine, Întregi și Împăcați, simțind unicitatea clipei golite de dorința devenirii. 5 zile de Pace, Libertate și Armoniesimbol al unui început de Viață Nouă. Vino să trăiești o Experiență de neuitat alături de oameni deschiși către aceleași valori.
UNDE: Pensiunea Liliana, Strada Simion Păpuc, nr. 19, Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava.


Program orientativ: cazare - miercuri 26 august începând cu ora 16.00, prima întâlnire începe la ora 18.00; predare camere - duminică 30 august la ora 12.00, tabăra se încheie duminică la ora 13.00.

Program zilnic (orientativ):
08.00 - 10.00: mic dejun
10.00 - 13.30: discuții și exerciții (de conștientizare, fitness mental și emoțional, prezență conștientă, etc.) (cu pauze)
13.30 - 16.00: pauză de prânz și relaxare
16.00 - 19.00: discuții, exerciții de respirație conștientă, meditații + exerciții de conectare cu natura, etc.
19.00 – 20.00: cina
20.00 – 22.00: inspirație și povești, film, improvizație dans/teatru, muzică și/sau ne lăsăm inspirați de energia pe care o creăm împreună.
*Programul poate fi modificat în funcție de dinamica grupului, necesități și inspirație.

Număr de participanți: 8

Costul include:
Ø  cazare (4 nopți în camere duble);
Ø  toate activitățile desfășurate;
Ø  o ședință de consiliere pentru dezvoltare personală 1 la 1 (30 min);
Ø  blocnotes, pix și fișe de lucru/exerciții;
Ø  cafea/ceai pentru pauze (5 zile).

* Costul NU include masa și transportul.

Condiții de cazare: camere duble dotate cu TV, cablu, internet wireless, grup sanitar propriu.
***
* Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării *integrale a costului de participare.

Înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos, după care vei primi pe mail celelalte detalii (la final, nu uita să dai click pe butonul "submit"). Te asigur că aceste date rămân confidențiale, acestea fiind necesare doar pentru comunicarea detaliilor privind participarea.

Cine îți va fi alături pe parcursul celor 5 zile:

Sunt Adina Amironesei - un om la fel de obișnuit și neobișnuit ca oricare altul. Mi-am dedicat ultimii 16 ani autocunoașterii, cunoașterii naturii umane și studiului curentelor spirituale mai vechi și mai noi, și cred că au fost anii cei mai bine investiți.

Sunt formator și trainer (experiență de 12 ani, peste 2000 ore de de curs/seminar/workshop livrate), speaker, consilier pentru dezvoltare personală și consultant în psihoterapie pozitivă (peste 2500 de sesiuni individuale și de grup), susțin seminarii, tabere și alte evenimente care conectează oamenii mai presus de judecăți și etichete. 

Sunt autor a peste 680 de articole pe blogul personal, pagină pe care îmi place să împărtășesc lucruri utile în dezvoltarea personală și evoluția spirituală, observații despre filme documentare, descoperiri științifice și tot ce ne poate ajuta să creștem și să devenim din ce în ce mai conștienți de posibilitățile noastre și de natura realității în care trăim. 

Calificări:
- consilier pentru dezvoltare personală acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242324;
- formator acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242401;
consilier în psihoterapie pozitivă - specializare recunoscută de WAPP - World Association of Positive Psychotherapy;
curs ‘Psihologia trezirii și evoluției conștiente’ – lect. univ. dr. Ovidiu Brazdău;
- absolventă a cursului postuniversitar 'Consiliere și Orientare' de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Univ. "Babeș-Bolyai" Cluj Napoca);
- absolventă a Facultății de Chimie (Univ. "Al.I.Cuza" Iași);
- doctor în Fizică (Univ. "Al.I.Cuza" Iași).

Te aștept cu drag 💗

Imagini de la prima ediție a taberei (2016) găsești în clipul de mai jos.. :)


Mărturii ale participanților la prima ediție: