"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

SEMINAR: Trăiește viața pe care o dorești

SEMINAR:Trăiește viața pe care o dorești

-un seminar unic adaptat exact priorităților tale-

Chiar dacă suntem asemănători și sunt diverse "rețete" pe care le putem aplica în general în rezolvarea anumitor situații, viața fiecăruia este un parcurs unic ce merită tratat distinct.

Asta deoarece: cu o transformare interioară potrivită, toți putem ajunge să experimentăm viața cu fruntea sus, cu sufletul împăcat și plin de bucurie.

Plecând de la această idee, am ajuns la concluzia că cel mai potrivit conținut al unui seminar nu e despre ce consider eu că e util să transmit ci despre ce au oamenii nevoie.

În acest sens, voi transmite fix ce te interesează printr-un seminar unic adaptat exact priorităților tale.

Pentru a-l structura, te rog să răspunzi pe scurt (*pe adresa de email adina.amironesei@yahoo.com) la cele două întrebări de mai jos:
1. Ce aspect personal sau situație de viață îți dorești cel mai mult să transformi/rezolvi în acest moment?
2. Ce alte aspecte din viața ta ai vrea să transformi/dezvolți (despre care ai vrea să afli mai multe)?
🔴Important: Interesele participanților sunt confidențiale (în timpul seminarului NU voi preciza cine a propus un subiect anume).

Cred că în viața noastră nimic nu este întâmplător, așa că nici grupul de participanți nu se va forma la întâmplare, iar temele și exeriențele de viață despre care vom vorbi vor fi de folos fiecăruia și tuturor deopotrivă.

Poți să amâni o mulțime de lucruri, dar ar fi trist să amâni viața pe care o dorești.

Aștept cu interes răspunsurile la cele două întrebări pentru a structura seminarul pe care l-am numit Trăiește viața pe care o dorești.

Dincolo de discuții, informații și exerciții, seminarul va fi o experiență transformatoare și vindecătoare pentru că, așa cum știi, puterea grupului face ca totul să fie mai întotdeauna mai UȘOR! Te aștept cu drag 💗

Cine te va însoți pe parcursul seminarului:
Sunt Adina Amironesei și, în afară de calificări, pe care le găsești mai jos, consider că sunt importanți cei 14 ani dedicați autocunoașterii, cunoașterii și studiului curentelor spirituale mai vechi și mai noi, ani de autoobservare și (re)analiză interioară profundă. Crezul meu m-a determinat să mă dedic pasiunii inimii mele: aceea de însoți oamenii pe drumul autocunoașterii în cadrul orelor de consiliere individuală, întâlniri de grup, seminarii și conferințe.
Poți afla conținuturile seminariilor pe care le-am susținut până acum aici și aici. Despre un alt proiect drag mie pe care-l desfășor de cinci ani poți citi aici.
Sunt autor a peste 680 de articole pe blogul personal - pagină pe care îmi place să împărtășesc idei importante și utile în dezvoltarea personală și evoluția spirituală, filme documentare, descoperiri științifice și tot ce ne poate ajuta să creștem și să devenim din ce în ce mai conștienți de posibilitățile noastre și de natura realității în care trăim
Calificări:
- consilier pentru dezvoltare personală acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242324;
- formator acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale - cod COR 242401;
- absolventă a cursului postuniversitar 'Consiliere și Orientare' de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației (Univ. "Babeș-Bolyai" Cluj Napoca);
- formare în Psihoterapie Pozitivă recunoscută de WAPP - World Association of Positive Psychotherapy - în desfășurare;
- absolventă a Facultății de Chimie (Univ. "Al.I.Cuza" Iași);
- doctor în Fizică (Univ. "Al.I.Cuza" Iași).

Detalii pentru participare:
Data: în curând
Locația: în curând (detalii celor înscriși)
Program: 10.00 - 18.00 (cu pauze de cafea și de masă)
Locuri: 15
* Susțin acest seminar în orice oraș din România pentru grupe de minim 8 persoane. Cei interesați îmi pot scrie pe adresa: adina.amironesei@yahoo.com

Participanții vor beneficia de:
fișe de lucru/exerciții;
ceai, cafea, dulciuri și fructe pentru pauze.

Cost:
- 180 lei - "Early bird"
- 220 lei - regular
* Ocuparea locurilor se face în ordinea achitării *integrale a costului de participare.

***
Câteva emisiuni la care am fost invitată pot fi vizionate AICI-LINK.

Impresii ale celor care au participat la alte seminarii pe care le-am susținut:


Ce spun cei care au participat la alte seminarii pe care le-am susținut:

Carment T. - Informaţiile au fost furnizate cu multă naturaleţe şi căldură sufletească în acelaşi timp. Workshop-ul a avut o baza solidă ştiinţifică, acompaniat de experimente ce au dovedit autenticitatea informaţiilor, îmbinat cu exerciţii practice prin care am simţit efectele beneficeimediate asupra corpului şi stării de spirit. Îmbinarea armonioasă între prezentarea teoretică, baza practică , discuţiile libere şi prezența caldă şi carismatică a Adinei au ajutat la clarificarea şi aprofundarea principiului rezonanţei şi m-a determinat să aplic tot ceea ce am aflat şi experimentat în viaţă de zi cu zi. Mulţumesc şi aştept cu încântare următorul workshop.

Cătălina C. - M-au impresionat întotdeauna formatorii care se transmit pe ei înşişi iar tu, Adina, eşti un astfel de formator. A te transmite fără rezerve, fără bariere înseamnă a fi generos şi curajos în acelaşi timp. Asta am aşteptat eu în principal de la cursul tău pentru că, dincolo decontinutul util, interesant, în mare parte nou pentru mine, provocator chiar, latura cu adevărat fascinantă ai fost...tu şi oamenii pe care i-am întâlnit la acest curs. Neaşteptat, spontan, energic cam aşa a fost cursul tău, care a semănat...cu tine. Acum aştept următoarea întâlnire-iniţiere organizată de tine.

Cristina O.: - Seminarul a avut un volum mare de informații, a fost perfect sistematizat, ușor de urmărit și de înțeles indiferent de nivelul de cunoștințe al participantului. Atmosfera creată a fost lejeră, de prietenie, nimic nu a fost artificial, ceea ce ne-a dat un imbold să renunțăm și noi la măști sau roluri. Am avut de învățat și îi doresc Adinei să nu renunțe la a împărtăși și celorlalți aceste lucruri.

Vasilescu Violeta: - Recomand acest seminar pentru varietatea și utilitatea informațiilor pe care le conține și pentru câteva caracteristici importante ale trainer-ului: simplitate, naturalețe, sinceritate, normalitate intrinsecă, transmiterea trăirilor și credințelor sale în forma cea mai pură. Consider că este un om de excepție care poate transmite fără limite ceea ce multă lume are nevoie.

Georgiana Onici: - Aș recomanda seminarul mai departe datorită viziunii sale holistice, documentării riguroase, expunerii clare a informațiilor de către un trainer care a trăit ceea ce prezintă, totul într-o atmosferă destinsă. Este un seminar la care omul are posibilitatea de a identifica etapa de dezvoltare pe care se află și aspectele la care mai are de reflectat sau de integrat. Îl recomand cu drag și pentru bucuria pe care o poate aduce o astfel de experiență complexă.

Ioan T.: - Am ajuns dintr-o întâmplare fericită la acest curs şi credeam că voi face doar un act de prezenţă prin politeţea cu care simt să tratez actele spirituale. Pe măsură ce asistam la prezentare, simţeam cu energia acestui curs îmi cuprinde universul și completează acele zone negre care încă nu îşi primiseră răspunsul. A fost un dar frumos pentru mine acest workshop. Este o temă interesantă şi necesară pentru exploratorii de conştiinţa înaltă. Aici, în acest seminar găsim răspunsuri la întrebările noastre veşnice despre dovezile ştiinţifice ale puterii miraculoase din univers. Primiţi va rog aceste remarci ca un îndemn spre a vă cunoaşte mai bine şi a cunoaşte mai bine universul în care SUNTEM.

V.T.: - Workshopul a fost ca o lecţie deschisă între noi ca participanţi, ceea ce am apreciat foarte mult deoarece nu a fost o atmosferă rigidă, în felul acesta având posibilitatea de a interacţiona între noi şi de a împărtăşi păreri. Am acumulat multe noţiuni noi şi am aflat lucruri foarte folositoare şi interesante. Tematicile atinse s-au legat între ele, astfel că în final am obţinut o viziune asupra a ceea ce înseamnă să fiu independentă dpdv energetic. Personal doresc o continuare a acestui curs. Mulţumesc Adinei pentru informaţii, atmosfera minunată din timpul cursului, precum şi pentru că am cunoscut oameni cu adevărat deosebiţi.

Valeriu Cazan: - Workshop-ul a dezvoltat o tema provocatoare şi totodată pilduitoare, ce s-a constituit într-un vector al dezvoltării personale printr-o prezentare impresionantă. "Independenţa energetică a omului" conduce la sublimul şi esenţa existenţei, anulând şabloanele prestabilite de viaţă, pe fondul percepţiei conştiente că întregim universul într-o armonie indubitabilă. Ca trainer, Adina este o persoană deschisă, receptivă şi profund implicată sufleteşte. O felicit și îi doresc succes în continuare.

Marina Stoica: - Recomand acest workshop celor care se lasă mult influenţaţi la nivel emoţional de către exterior, celor care simt nevoia să se elibereze de anumite dependențe şi tendințe spre negativitate fie acestea doar şi într-o singură privință.

Amorina Bălan: - Un seminar cu o exprimare liberă, bazat pe experiențe şi exemple, în totalitate demonstrativ și cu o rezonanță energetică mare. Îl recomand cu drag.

Dana C.: - Mi-a plăcut faptul că explicaţiile au fost pe înţelesul tuturor şi au fost exemplificate prin trăiri personale, acestea ducând la înţelegerea rapidă a informaţiilor. Recomand cursul tuturor celor interesați.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...