"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 16 mai 2013

Echilibrul interior sfidează legile naturii


            Există numeroase exemple care demonstrează că echilibrul nostru interior și concentrarea ne ajută să realizăm lucruri care par imposibile.

            Am ales astăzi două dintre ele, în care, metaforic vorbind, planeta Pământ pare să-și retragă atracția gravitațională și pare să se încline în fața echilibrului interior a două ființe minunate: Michael Grab și Miyoko Shida Rigolo.

            O respirație profundă vă poate aduce în starea acestora - o stare de pace care este greu de descris în cuvinte și care se poate simți doar cu sufletul. Vizionare plăcută!
 
 


            Dacă ai ajuns pentru prima dată pe această pagină îți urez bun venit *>:D< îmbrăţişare și îți ofer alte două momente speciale aici (link) și aici (link). Poți să alegi alte subiecte care îți plac din tabelul cu cuvinte cheie din coloana din dreapta.
Cu drag  *>:D< îmbrăţişare

Un comentariu:

Stefan spunea...

Mecanic vorbind fizica ne spune ca echilibrul unui corp este stabil ,instabil sau indiferent daca centrul lui de greutate cade in interiorul , exteriorul respectiv pe marginea bazei de sprijin. Sa faci din legea asta o arta mi se pare fabulos.