"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 4 mai 2014

Recomandare film - Frecvența vieții

"Firul roșu" al articolelor din săptămâna care se încheie astăzi a fost format din împletirea cuvintelor "comunicare" și "frecvență". Ca să continui conexiunea care s-a creat între acestea mă bucur să dau astăzi mai departe o minunată poveste cinematografică tulburătoare și terapeutică deopotrivă. Este vorba despre filmul "Frecvența vieții" care ne transformă în martorii unei întâlniri neobișnuite între un tată și fiul său. Și am caracterizat-o drept neobișnuită din motive pe care ar fi minunat să le descoperiți singuri urmărind filmul care este un minunat exercițiu de imaginație dar și de fitness emoțional.

Scenariul este scris de Toby Emmerich iar în rolurile principale îi veți urmări pe Dennis Quaid, Jim Caviezel și Shawn Doyle. Vă mai spun doar că a fost nominalizat la una dintre secțiunile Globurilor de Aur și că a beneficiat de cronici excelente în revistele de specialitate. Video-ul l-am preluat de pe acest site-link, dar pentru o vizionare de calitate recomand bineînțeles cumpărarea dvd-ului. Vizionare plăcută !


Musai de văzut documentarul "Legea rezonanței" (link).
***
Dacă este pentru prima dată când ai ajuns în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! Subiectul cheie al blogului este dezvoltarea personală integrală așa cum am descris-o aici (link). Drept hartă a paginii poți utiliza listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare


4 comentarii:

Rodica Moloce spunea...

Draga Adina ,pentru o perioada mi-am suspendat contul FB.,dar ma bucur in continuare de blogul tau.Mi-a placut foarte mult noul film pe care l-ai distribuit ,iti multumesc.
Cu mult drag si admiratie,
Rodica Mloce

simha spunea...

Filmul nu porneste, am accesat si ieri seara si a functionat, prost dar a mers intr'un fel, astazi chiar deloc. Poate se remediaza ceva?

Adina Amironesei spunea...

@ Simha:
Filmul e ok, se deschide, am verificat. :)

asil spunea...

Superb,superb,superb !!!!
Iti multumesc din suflet ca impartasesti cu noi aceste filme,abia astept sa ma uit la toate.

Namaste !