"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 3 mai 2014

Despre diversitate cu...umor

"Pentru fiecare cuvânt ce ne face surzi unul faţă de celălalt, există întotdeauna o poezie care uneşte urechile şi inimile peste continente prin rimă." - Sarah Jones.
Sarah Jones este o actriță cu un talent incredibil de a imita perfect accente și manierisme din numeroase culturi ale lumii dar și cu un umor extraordinar. Pentru că discursul său de mai jos este plin de metafore subtile și pentru că umorul este una dintre metodele sigure de a ne mai scoate din "priză" m-am gândit să-l dau mai departe aici. Vizionare plăcută !


Articole conectate prin...umor se găsesc și: aici (link) și aici (link) iar despre poezie într-un fel aparte ne vorbește Sarah Kay aici (link).
Dacă ai ajuns pentru prima oară pe această pagină, îți spun bine ai venit! Te poți orienta în privința subiectelor folosind listele "Articole recomandate", "Resurse video" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Dacă te preocupă dezvoltarea ta și îți dorești să afli cum să-ți găsești echilibrul interior dar mai ales cum să-l păstrezi, te invit la workshop-ul Regăsirea Potețialului Interior - pe care îl voi susține la Iași pe 10-11 mai - descriere și detalii se găsesc aici-link. Te aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...