"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 3 octombrie 2014

Cele trei elemente esențiale pentru o viață în abundență

Toate tradițiile lumii spun că abundența face parte din natura noastră primordială. Și totuși, de multe ori suntem foarte "departe" de ea și mulți oameni trăiesc lipsa acesteia pe perioade lungi sau chiar pentru toată viața.

Deși legea rezonanței (atracției) (link) oferă multe explicații pentru situațiile pe care le întâlnim în viața noastră, inclusiv pentru existența sau lipsa abundenței, mulți oameni caută lămuriri suplimentare pentru a înțelege mai bine ceea ce trăiesc.

Pentru a veni în întâmpinarea acestor căutări, am tradus și editat un interviu ce conține informații importante legate de acest subiect. Este vorba despre un interviu realizat de Lilou Macé cu Sonia Choquette - autor recunoscut pe plan mondial, învățător spiritual, consultant și ghid vizionar de transformare. Cu siguranță o să vă placă, vizionare plăcută!


Informații conectate mai mult sau mai puțin "vizibil" se găsesc și în articolele de aici-link, aici-link și aici-link.

Cărțile pe care le recomand astăzi sunt bineînțeles despre relații și oferă instrumente minunate de relaționare și simultan de autocunoaștere:
- "Răspunsul este simplu... iubește-te pe tine însuți, trăiește la unison cu spiritul tău" - comandă online aici-link;
- "Ai încredere în propriile instincte" - comandă online aici-link; - "Călătorie cu viteza iubirii" - comandă online aici-link; - Celelalte cărți ale sale pot fi comandate online cu un click aici (link).
O altă carte cu multe clarificări ale acestui subiect este cea a lui Lise Boubeau:
- "Despre bani și abundență" - comandă online aici-link;
și încă două cărți bestseller pe plan internațional:
- "Tată bogat, tată sărac" - Robert T. Kiyosaki - comandă online aici-link;
- "Te-ai născut bogat" -Bob Proctor- comandă online aici-link;
***
Dacă ești pentru prima dată în "Universul meu", îți spun bine ai venit! Toate articolele și materialele oferă diverse chei pentru o adaptare cât mai bună la vremurile transformatoare pe care le trăim.  Poți folosi drept hartă a site-ului listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta) dar poți de asemenea să alegi articolele care se afișează automat sub fiecare postare. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişareNiciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...