"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

joi, 15 ianuarie 2015

Puterea extraordinară a gândurilor și misterele radionicii

Dintre toate "dotările" minunatei ființe umane, mintea și gândurile sunt încă mistere departe de a fi total elucidate. Nu mai este un secret pentru (aproape) nimeni faptul că din ce în ce mai multe cercetări științifice demonstrează influența determinantă a gândurilor noastre asupra stării de sănătate și armonie a întregii ființe. Deoarece mecanismul prin care gândurile produc această influență nu este pe deplin înțeles, mulți oameni sunt încă sceptici asupra ideii, întârziind să-și asume ceea ce emit și continuă astfel să se autosaboteze fără să fie conștienți de acest lucru.

Puțini oameni știu că omul nu se poate concentra pe un singur gând nici măcar 10 secunde din cauza interferenței altor câteva sute care ne trec prin minte în același timp. Radionica - definită de unii autori drept știința rezonanței - vine să explice concentrarea și dirijarea energiei subtile a emisiilor generate de forme prin puterea gândirii care este creatoare de realitate.Un lucru extraordinar de interesant mi s-a părut faptul că strămoșii noștri daci foloseau principiile de bază ale acestei științe pe care noi abia o (re)descoperim astăzi, dovadă fiind forma deosebită a brățărilor dacice - adevărate dispozitive radionice (link).

Pentru că mi-am spus deja părerea de mai multe ori în privința rezonanței și influenței gândurilor noastre asupra sănătății și a întregii realități pe care o trăim fiecare, mă rezum astăzi la a da mai departe o emisiune foarte interesantă numai bună pentru cei care vor să înțeleagă mai bine mecanismele ce guvernează crearea realității personale. Este vorba despre una dintre edițiile emisiunii "Față în față cu necunoscutul" realizate de Lucian Iordanescu, ediție în care îl are ca invitat pe domnul ing. Eugen Bârgăoanu - președintele AIM Group, premiat la mai multe saloane de invenții și inovații (link)

Consider că emisiunea merită toată atenția având în vedere bogăția de informații pe care o conține, multitudinea de clarificări privind emisiile noastre mentale și energetice și influența lor asupra stării noastre de sănătate și armonie interioară. Vizionare plăcută.. 


Dispozitivele realizate de domnul ing. Eugen Bârgăoanu împreună cu echipa sa se găsesc AICI-link.

Articole conectate: documentarul "de bază" care există aici-link + materialele care de aici-link, aici-link și aici-link. Un alt documentar care merită vizionat se găsește aici-link. Alte emisiuni la fel de interesante cu domnul Eugen Bârgăoanu găsiți aici-link și aici-link.

Iată și câteva cărți foarte utile pe care le recomand tuturor celor care vor să aprofundeze subiectul (transportul cărților este gratuit pentru orice comandă oriunde în țară):
"Ghid practic de radionică" -Michel Grenier- comandă online aici-link (5%red.);
"Puterea magică a gândului" -David J. Schwartz- comandă online aici-link (20%red.);
"Frecvența. Puterea vibrației personale" -Penney Peirce- comandă online aici-link;
"Puterea minții. Descoperirea și disciplinarea forței mentale" -Swami Vishnu Devanda- comandă online aici-link (35%red.);
"Puterea concentrării" -Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Les Hewitt- comandă online aici-link (30%red.);
"Schimbând gândirea îți schimbi viața" -Brian Tracy- comandă online aici-link (20%red.).
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată în căsuța mea virtuală, îți spun bine ai venit!  Sunt aici 470 de articole ce cuprind informații utile pentru dezvoltarea noastră dar și pentru a ne aduce bucurie în suflet. Te poți "orienta" în căutarea unui subiect folosind listele "Articole recomandate", Resurse video, cuvintele cheie din coloana din dreapta și căsuța "caută" din aceeași coloană (sus). Poți primi direct pe mail articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în formularul din dreapta. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...