"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

luni, 1 decembrie 2008

Din nou despre 2012


Acum un an am postat aici un text interesant despre 2012. De atunci am constatat ca apar din ce în ce mai multe informații, numai că multe dintre ele sunt contradictorii, astfel încât mulți oameni ajung la diverse exagerări și confuzii apocaliptice.
Din acest motiv, consider că mai multe clarificări sunt necesare în acest sens, clarificări pe care le-am găsit într-una dintre edițiile emisiunii "Codul lui Oreste" în care domnul Oreste Teodorescu îl are ca invitat pe gen. dr. Emil Străinu. Vizionare plăcută..


Ader la ideea că viitorul nu este unul singur ci exista o infinitate de viitoruri posibile. Fiecare dintre aceste viitoruri este o rezultanta alegerilor noastre (din fiecare moment) a celor ce construim viitorul prin gândurile și acțiunile noastre. Cum alegerile se schimbă mereu, în fiecare moment, și totul depinde de noi (chiar dacă nu pare) înseamnă că putem oricând ALEGE sa schimbăm oricare potențial negativ expus în emisiunile TV, în articole sau oriunde altundeva.
Putem să schimbăm. Dar o facem? Suntem conștienți că putem schimba?
Pentru mai multe viziuni asupra profețiilor despre 2012 recomand următoarele cărți:
"Misterul anului 2012" -antologie- comandă online aici-link,
"Profețiile Maya pentru 2012" -Gerald Benedict- comandă online aici-link,
"O viziune pentru 2012" -John L. Petersen- comandă online aici-link.
Te mai aștept pe aici,
cu drag  *>:D< îmbrăţişare

3 comentarii:

Anonim spunea...

Dragii mei, este important ca in aceste zile sa ne bucuram.
Totul sa fie prilej de sarbatoare si de fericire acum. Craciunul este sarbatoarea bucuriei, sarbatoarea iubirii.

Acum se naste Iisus, din nou, in inimile noastre. Se naste Domnul Luminii, al Iubirii si al Bucuriei.

Acum Iisus este mai aproape de noi, este peste tot imprejurul nostru si peste tot in noi, de aceea este important sa fim plini de multumire pentru tot ce am primit ca dar de la Dumnezeu.

Este sarbatoare. Sa lasam asadar toate grijile si supararile deoparte, pentru ca acum este timpul bucuriei. Nu mai avem timp pentru nimic altceva decat pentru sarbatoare.

Sarbatoriti-L pe Iisus in inimile voastre, cu mare bucurie, smerenie, iubire, minunatie si simplitate. Sarbatoriti-L pe Iisus in acest fel si impartasiti totul cu iubitii vostri, cu cei dragi, cu cei care nu-i cunoasteti, cu toata omenirea.

Fiti simpli si frumosi precum copii, si colindati pe Iisus in inimile voastre, cu mangaiere, pace si iubire. Si apoi colindati-L pe Iisus in inima fiecarui om pe care il intanliti - fie ca il cunoasteti fie ca nu. Iisus este in inimile tuturor, Iisus este legatura noastra - a tuturor cu Inima Suprema - Dumnezeu Tatal.

La Multi Ani!
In sarbatoare si iubire de Iisus, mereu al vostru - George.

Anonim spunea...

**Anul 2012**

ion adrian spunea...

Se pare ca pentru 2012 a fost falsa dar poate pentru 2112 sau 2212 care numerologic sunt trei(sase) si sapte? :)