"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

luni, 8 noiembrie 2010

Fitness-ul mental

În ultima vreme au apărut foarte multe informații privind capacitățile creierului și minții noastre și chiar despre metodele prin care ne putem dezvolta aceste capacități.

Printre materialele pe care le-am studiat de curând s-a numărat și una dintre edițiile emisiunii Conspirația tăcerii realizată de domnul gen. Emil Străinu, ediție extrem de interesantă în care acesta îl are ca invitat pe domnul inginer Eugen Bărgăoanu - președintele AIM Group, premiat la mai multe saloane de invenții și inovații (link).

Printre informațiile vehiculate mi-a atras atenția noțiunea de fitness mental - concept mai puțin cunoscut în țara noastră dar foarte important pentru dezvoltarea noastră holistică. De aceea am considerat important să dau mai departe aici această emisiune. Vizionare plăcută și cu folos..


Ultimul tip de dispozitiv apărut este Mind Synergy II - beneficiile acestuia le găsiți AICI-link (unde se poate și comanda online).

Pentru dispozitivul Mind Synergy II s-au lansat și 3 programe:
1. Hipertensiune - metode complementare complexe de abordare a hipertensiunii arteriale și îmbunătățire a sănătății - detalii aici-link,
2. Învațare Accelerată - cum să-ți simplifici munca în dezvoltare personală folosind tehnici de fotografiere mentală și învățare acceelerată - detalii aici-link,
3. Motivație - cum să-ți păstrezi un nivel constant al motivației si să-ți materializezi în forță orice obiectiv - detalii aici-link.

Dispozitivul din fotografia alăturată (prima) este Bio Synergy din dotarea proprie 😁 - beneficii și link de comandă AICI-link.

În foto 2 este dispozitivul Atlantis (tot din dotarea proprie) ale cărui beneficii și link de comandă online le găsiți AICI-link. 

***
Câteva cărți foarte interesante care ne dezvăluie capacitățile creierului nostru (transportul cărților este gratuit pentru orice comandă oriunde în țară):
- "Puterea magică a gândului" -David J. Schwartz- comandă online aici-link;
- "Frecvența. Puterea vibrației personale" -Penney Peirce- comandă online aici-link;
- "Puterea minții. Descoperirea și disciplinarea forței mentale" -Swami Vishnu Devanda- comandă online aici-link;
"Puterea concentrării" -J. Canfield, M. V. Hansen, L. Hewitt- comandă online aici-link ;
"Schimbând gândirea îți schimbi viața" -Brian Tracy- comandă online aici-link.

Recomand de asemenea încă trei cărți excelente aparținând editurii Vidia:
- "Manual de utilizare a creierului" -B. G. Bodenhamer, M. L. Hall- comandă online aici-link (1+2);
- "Superinteligența" -Michael Hutchison- comandă online aici-link.
- "Relaxare instantanee" -Debra Lederer, L Michael Hall- comandă online aici-link.

Dacă ai ajuns pentru prima dată aici, îți spun bine ai venit!  Sper să-ți placă ce vei găsi și să te întorci din când în când. Poți căuta subiectul dorit folosind listele "Articole recomandate", cuvintele cheie și căsuța "caută" din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare