"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

miercuri, 27 octombrie 2010

Gândul ca forță


După "Puterea extraordinara a subconstientului tau" - cartea lui Joseph Murphy, multe materiale au "venit" spre mine și în timp m-au convins alături de experiențele proprii - că suntem creatorii vieților noastre si că nimic (dar chiar nimic!) din ceea ce traim nu este intâmplator CI este rezultatul concepțiilor noastre despre lume și viață la nivelul cel mai profund posibil.

Unul dintre materialele ce au făcut parte din acest puzzle informațional a fost o emisiune a domnului  prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan, emisiune cu un titlu foarte sugestiv: "Gândul ca forță" - în care domnia sa explică mecanismele gândirii noastre și procesele ce au loc în creierul nostru atunci când emitem un gând .

Vă invit sa vizionati aceasta emisiune foarte interesantă ce conține cu siguranță numeroase răspunsuri la întrebările actuale. Vizionare plăcută!


Cartea domnului domnul prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan - "Inteligența materiei" - poate fi comandată online aici (link), "În căutarea sensului pierdut" (ambele volume) - aici (link), iar "Mintea de dincolo" - aici-link - transportul fiind gratuit oriunde în țară.
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată în căsuța mea virtuală, îți spun bine ai venit! Sper să-ți placă ce vei găsi și să te întorci din când în când. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare



Un comentariu:

Andrei Stîngă spunea...

Gândul ca forță...creatoare! :D

Drum lin, presărat cu prieteni advărați și voie bună!

Numai bine.