"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 8 ianuarie 2013

Informații care mi-au schimbat viața (2)

Din seria de articole reunite sub titlul de mai sus în care spuneam că voi aduce pe blog informațiile care m-au ajutat să înțeleg lumea în care trăim, iată astăzi un alt documentar insuficient popularizat dar foarte bogat în informații bine documentate științific și explicate pe înțelesul tuturor.

Este vorba despre documentarul "Beyond Me" ("Dincolo de mine") care aduce argumente științifice pentru a susține o nouă viziune asupra evoluției umane și care aduce noi explicații în "funcționarea" ființei noastre ca întreg.

Documentarul este realizat de Frank Huguenard și cuprinde studii amănunțite din psihologie, biologie, dar și din alte domenii conexe, studii elaborate de oameni de mare valoare cum ar fi microbiologul de renume mondial Bruce Lipton, psihiatrul Rob Williams și mulți alții.


Nu ofer o prezentare mai detaliată deoarece știu că cei care își doresc informații îl vor vedea și analiza oricum. Informațiile există dar depinde de fiecare dintre noi câtă atenție și răbdare investim pentru a le conecta între ele.

Mulțumiri pentru traducere domnului Marian Matei care susține blogul Dezvăluiri. Vizionare plăcută!


În cazul în care abia ai ajuns pe această pagină, îți spun bine ai venit! Sper ca ceea ce vei găsi să răspundă întrebărilor și căutărilor tale, astfel încât să-ți placă să te întorci din când în când. Pentru a căuta mai ușor un subiect poți folosi lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗

Un comentariu:

Unknown spunea...

MULTUMESC PENTRU IMPULSUL SPIRITUAL!