"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 11 noiembrie 2014

Informații care mi-au schimbat viața (51)

Schimbările care au loc în viața fiecăruia împreună cu transformările ce au loc pe plan social, economic și chiar climatic sau în câmpul electromagnetic al Pământului afectează zi de zi fragilul echilibru psiho-emoțional dar și fizic. Nu este de mirare că statisticile privind numărul bolnavilor de cancer arată creșteri semnificative în ultimii anii. Oamenii s-au obișnuit să pună îmbolnăvirile numai pe seama factorilor externi și, se pare că oricâte date statistice ar apărea, nu pot accepta că adevăratul factor declanșator al dezechilibrelor (un fel de "șef" care dă verdictul manifestării) este întotdeauna un conflict interior (link).

Nu voi aduce în atenție astăzi factorul determinant: credințele noastre - care ne conduc fie către boală fie către sănătate (în funcție de natura lor) deoarece am vorbit deja despre asta de multe ori. Postarea de astăzi este despre câteva remedii care nu reușesc să pătrundă la "lumină", deși sunt demult cunoscute.

S-au împlinit anul acesta 40 de ani de când G. Edward Griffin a publicat cartea sa "O lume fără cancer" în care acesta a publicat multe dovezi ale existenței unor medicamente împotriva cancerului, cel mai important dintre acestea fiind vitamina B17. Dezvăluirile sale și cazurile prezentate sunt impresionante și ne oferă o imagine clară a situației de fapt: nimeni nu este interesat să facă cercetări serioase asupra acestor substanțe și apoi să le ofere publicului deoarece mafia industriei farmaceutice nu are ca scop final vindecarea (link).

Acest lucru poate părea supărător, dar nu ar trebui să ne supere deoarece, după părerea mea, are un rost mai "adânc" decât ceea ce vedem la suprafață. Cursul evenimentelor pe plan global și conexiunile dintre acestea m-au condus spre concluzia că toate acestea ne "împing" spre căutarea resurselor interioare de autovindecare (link), de reechilibrare nu doar psihică ci și fizică.

Dar până la acceptarea și înțelegerea profundă a semnalelor transmise de corpul nostru (link) prin simptome și boli, propun spre vizionare documentarul realizat de G. Edward Griffin, documentar ce poartă numele cărții și merită să fie dat mai departe în seria cu titlul de mai sus. Vizionare utilă și plăcută


Acest film este o ocazie bună să reamintesc câteva materiale foarte importante pentru toți cei care doresc să se pună la punct cu ultimele descoperiri din medicină: aici-link, aici-link, aici-link și aici-link. Documentare foarte importante despre boli, autovindecare, vindecare și echilibrul fizic, informații care ar trebui să fie cunoscute de fiecare om (indiferent de starea sa actuală de sănătate) există aici-link, aici-link, aici-link și aici-link.

Pentru că susțin și promovez autovindecarea prin conștientizarea și rezolvarea conflictului interior care a generat boala, recomand cartea Lissei Rankin - "Vindecarea cu ajutorul minții" - comandă online aici-link (transport gratuit oriunde în țară) - o carte în care autoarea descrie programul ei în 6 pași pentru e reechilibra toate ariile vieții noastre. Recomand de asemenea cărți lui Lise Bourbeau (ce pot fi comandate online cu doar un click pe titluri):
"Despre cancer. O carte care da speranță" (25% reducere+transport gratuit);
"Despre frici și credințe" (transport gratuit);
"Un an de conștientizări" (25% reducere+transport gratuit).
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată în acest mic univers, îți spun bine ai venit! Articolele pe care le vei găsi sunt pentru creșterea noastră armonioasă pe toate planurile ființei. Listele "Articole recomandate", "Resurse video" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta) te pot ajuta să găsești mai ușor un subiect pe placul tău. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişareUn comentariu:

energiainimii spunea...

Felicitari Adina pentru ca ne aduci astfel de documentare in atentie; mult succes si multa putere de munca iti doresc si mult succes in proiectele tale.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...