"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 11 noiembrie 2014

Informații care mi-au schimbat viața (51)

Schimbările care au loc în viața fiecăruia împreună cu transformările ce au loc pe plan social, economic și chiar climatic sau în câmpul electromagnetic al Pământului afectează zi de zi fragilul echilibru psiho-emoțional dar și fizic. Nu este de mirare că statisticile privind numărul bolnavilor de cancer arată creșteri semnificative în ultimii anii. Oamenii s-au obișnuit să pună îmbolnăvirile numai pe seama factorilor externi și, se pare că oricâte date statistice ar apărea, nu pot accepta că adevăratul factor declanșator al dezechilibrelor (un fel de "șef" care dă verdictul manifestării) este întotdeauna un conflict interior (link).

Nu voi aduce în atenție astăzi factorul determinant: credințele noastre - care ne conduc fie către boală fie către sănătate (în funcție de natura lor) deoarece am vorbit deja despre asta de multe ori. Postarea de astăzi este despre câteva remedii care nu reușesc să pătrundă la "lumină", deși sunt demult cunoscute.

S-au împlinit anul acesta 40 de ani de când G. Edward Griffin a publicat cartea sa "O lume fără cancer" în care acesta a publicat multe dovezi ale existenței unor medicamente împotriva cancerului, cel mai important dintre acestea fiind vitamina B17. Dezvăluirile sale și cazurile prezentate sunt impresionante și ne oferă o imagine clară a situației de fapt: nimeni nu este interesat să facă cercetări serioase asupra acestor substanțe și apoi să le ofere publicului deoarece mafia industriei farmaceutice nu are ca scop final vindecarea (link).

Acest lucru poate părea supărător, dar nu ar trebui să ne supere deoarece, după părerea mea, are un rost mai "adânc" decât ceea ce vedem la suprafață. Cursul evenimentelor pe plan global și conexiunile dintre acestea m-au condus spre concluzia că toate acestea ne "împing" spre căutarea resurselor interioare de autovindecare (link), de reechilibrare nu doar psihică ci și fizică.

Dar până la acceptarea și înțelegerea profundă a semnalelor transmise de corpul nostru (link) prin simptome și boli, propun spre vizionare documentarul realizat de G. Edward Griffin, documentar ce poartă numele cărții și merită să fie dat mai departe în seria cu titlul de mai sus. Vizionare utilă și plăcută 💗


Sunt foarte multe articole pe care le-aș recomanda în completarea subiectului, dar dacă ar fi să fac o selecție aș zice:
- Rolul esențial al gândirii în (auto)vindecarea bolilor și afecțiunilor,
- Despre autovindecare și cauzele profunde ale bolilor,
- Vindecarea prin gândire între mit și realitate,
- Dovezi științifice importante privind capacitatea de autovindecare a organismului uman și
- un documentar din "musai list" poate fi vizionat aici-link.

Cărți recomandate:
- "Tu ești Placebo" -Joe Dispenza- comandă online aici-link;
- "Tu ești Placebo" (audiobook, include 2 meditații ghidate) -Joe Dispenza- comandă online aici-link;
- "Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor" -Jacques Martel- comandă online aici-link;
- "Boala ca șansă. Cum să descifram mesajul ascuns al bolii" -Ruediger Dahlke- comandă online aici-link;
- "Boala ca simbol. Manual de psihosomatică" -Ruediger Dahlke- comandă online aici-link;
- "Puterea vindecătoare a bolii" -Thorwald Dethlefse, Ruediger Dahlke- comandă online aici-link;
- "Când corpul spune NU. Costul stresului ascuns" -Gabor Maté- comandă online aici-link;
- "Corpul nu uită. Vindecarea traumelor profunde din inconștient" -Myriam Brousse, Valerie Peronnet- comandă online aici-link;
- "Vindecarea cu ajutorul minții" -Lissa Rankin- comandă online aici-link;
- "Biologia credinței" -Bruce Lipton- comandă online aici-link sau aici-link;
- "Principiul placebo. Cum ne vindecă așteptările pozitive" -Antje Maly - Samiralow- comandă online aici-link;
- "Corpul tău știe răspunsul" -David I. Rome- comandă online aici-link.
***
Dacă ești pentru prima dată aici, îți spun bine ai venit! Toate articolele și materialele pe care le vei găsi în acest spațiu virtual ne ajută să evoluăm și să devenim din ce în ce mai conștienți de natura realității și potențialul uman. Poți căuta un subiect anume folosind lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗

Un comentariu:

energiainimii spunea...

Felicitari Adina pentru ca ne aduci astfel de documentare in atentie; mult succes si multa putere de munca iti doresc si mult succes in proiectele tale.