"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 10 octombrie 2009

Natură, educație și puterea iubirii - biologia parentajului conştient

Știința evoluează în zilele noastre într-un ritm exponențial, astfel încât este greu să ținem pasul cu noile descoperiri, mai ales în viteza cu care ne trăim viețile. Este trist că nu dăruim timp pentru informare deoarece multe dintre aceste informații au capacitatea de a ne schimba efectiv viața și în multe cazuri de a o simplifica și îmbunătăți în mod radical, de a ne face mai conștienți, mai fericiți și mai împliniți sufletește.
Aduc astăzi în atenție o conferință a renumitului biolog Bruce Lipton în care acesta demontează mitul determinsimului genetic şi al cauzalităţii ADN, fapt cu implicații majore. Este o conferință care se adresează tuturor: părinților, viitorilor părinți, educatorilor, profesorilor, celor care au tangență cu copiii (și într-un fel sau altul toți avem) și tuturor celor care le pasă de viitorul societății în care trăim.
Informațiile cuprinse în acest material reprezintă argumente majore în favoarea unui comportament conștient și plin de responsabilitate. Conferința reprezintă de asemenea și un minunat instrument de cunoaștere și autocunoaștere și merită dată mai departe pentru a disemina aceste informații știind că putem participa astfel la construirea unei societăți armonioase. Vizionare plăcută!
*Pentru a evita întreruperile în timpul vizionării: click pe "play", apoi click pe "pauză" pentru 2-3 minute până se încarcă suficient, apoi click pe "play" din nou.


Pentru cei care vor să aprofundeze informațiile, recomand cu căldură cărțile lui Bruce Lipton:
- "Biologia credinței" - comandă online aici-link - transport gratuit;
- "Evoluția spontană" - comandă online aici-link - transport gratuit;
dar și cartea domnului prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan:
- "Inteligența materiei" - comandă online aici-link, - transport gratuit.
Cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...