"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 13 mai 2014

De fapt, ce îți dorești cu adevărat?

Ce ne dorim cu adevărat? Care este dorința cea mai profundă a inimii noastre? Iată o Mare Întrebare al cărei răspuns nu este unul ușor de găsit așa cum, dacă am ști, nu este nici simplu de împlinit. Sau poate, în anumite cazuri, răspunsul nu este unul pe care să vrem să-l re-cunoaștem deoarece nu este întotdeauna la înălțimea așteptărilor noastre.

Câteva discuții pe care le-am purtat în ultima vreme m-au condus la concluzia că trebuie neapărat să traduc și să dau mai departe video-ul de mai jos care aduce clarificări profunde în privința răspunsurilor care se caută pentru această Mare Întrebare. Este vorba despre minunat text ce aparține lui Gangaji și este transmis chiar de ea.

Merle Antoinette Roberson (pe numele ei original) a fost discipola lui Papaji - învățător spiritual indian (la rândul său discipol al lui Ramana Maharshi). Povestea de viață a lui Gangaji o găsiți aici (link), iar cărțile sale minunate (în limba engleză) se găsesc aici (link).

Video-ul se "consumă" neapărat împreună cu ceea ce găsiți aici (link) - în ordinea dorită, bineînțeles 😁 Pentru că dincolo de sensul profund al cuvintelor, acestea au o energie aparte, pe durata acestui video (6 minute) merită să renunțați la orice v-ar putea abate atenția. Vizionare plăcută prin ochii sufletului!


Recomand astăzi și două cărți care ne pot ghida pe drumul găsirii răspunsurilor la întrebările arzătoare ale interiorului nostru (transport gratuit oriunde în țară):
- "Liniștea vorbește" - Eckhart Tolle - comandă online de aici (link);
- "Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața" - Louise L. Hay - comandă online de aici (link).

Articole conectate: aici (link), aici (link) și aici (link).
***
Dacă ești prieten/prietenă al/a acestei pagini de mai multă vreme și lucrurile pe care le-ai găsit aici au adus valoare în viața ta, poți răsplăti energia conținută în articole, traduceri și editarea video-urilor printr-o donație cu un click pe butonul "Donate" din coloana din dreapta.
***
În cazul în care abia ai ajuns pe această pagină, îți urez bun venit! Sper ca articolele pe care le vei găsi să-ți aducă bucurie și pace în suflet astfel încât să revii din când în când. Pentru a căuta subiectul dorit poți folosi listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare



Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Adina!
Inspirata postare si eleganta traducere. Multe informatii de interes, riguros structurate, vis-a-vis de evenimentul de la Cluj. Din partea mea, iti doresc sa ai o larga audienta si un raspuns cald, viu, din partea ei. Regret ca, pentru moment, este cam departe de mine.
Extrem de placuta intalnirea pe care ai intermediat-o cu respectabilul si extrem de simpaticul Catalin Manea, caruia i-am "luat coordonatele". Multumesc X Multumesc X Multumesc!(E.A.)