"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

marți, 13 mai 2014

Ce îți dorești cu adevărat?

Ce ne dorim cu adevărat? Care este dorința cea mai profundă a inimii noastre? Iată Marea Întrebare a cărei răspuns nu este unul ușor de găsit și nici simplu de împlinit.
Câteva discuții pe care le-am purtat în ultima vreme m-au condus la concluzia că trebuie neapărat să traduc și să dau mai departe video-ul de mai jos care aduce clarificări profunde în privința răspunsurilor care se caută pentru Marea Întrebare. Este vorba despre minunat text ce aparține lui Gangaji și este transmis chiar de ea. Merle Antoinette Roberson (pe numele ei original) a fost discipola lui Papaji - învățător spiritual indian (la rândul său discipol al lui Ramana Maharshi). Povestea de viață a lui Gangaji o găsiți aici (link), iar cărțile sale minunate (în limba engleză) se găsesc (link).
Video-ul se "consumă" neapărat împreună cu ceea ce găsiți aici (link) - în ordinea dorită, bineînțeles.:)) Pentru că dincolo de sensul profund al cuvintelor, acestea au o energie aparte, pe durata acestui video (6 minute) merită să părăsiți orice v-ar putea abate atenția. Vizionare plăcută prin ochii sufletului!


Recomand astăzi și două cărți care ne pot ghida pe drumul găsirii răspunsurilor la întrebările arzătoare ale interiorului nostru:
- "Liniștea vorbește" - Eckhart Tolle - comandă online de aici (link) (transport gratuit);
- "Iubește-te pe tine însuți și vindecă-ți viața" - Louise L. Hay - comandă online de aici (link) (transport gratuit).
Articole conectate: aici (link), aici (link) și aici (link).
Dacă ești prieten/prietenă al/a acestei pagini de mai multă vreme și lucrurile pe care le-ai găsit aici au adus valoare în viața ta, poți răsplăti energia conținută în articole, traduceri și editarea video-urilor printr-o donație cu un click pe butonul "Donate" din coloana din dreapta.
*Anunț: Sâmbătă și duminică 24-25 mai vă invit la Cluj la Festivalul "Evoluție Conștientă" unde o mulțime de oameni frumoși vor oferi din darurile lor pentru îmbunătățirea calității vieții participanților în toate ariile sale. Alături de ei voi susține o conferință de o oră în a doua zi a festivalului: duminică 25 mai ora 16.00. Programul complet, lista completă a invitaților și activităților plus celelalte detalii organizatorice se găsesc pe site-ul Info-Spiritual aici (link). Vă aștept cu drag :)
În cazul în care abia ai ajuns pe această pagină, îți urez bun venit! Sper ca articolele pe care le vei găsi să-ți aducă bucurie și pace în suflet astfel încât să revii din când în când. Pentru a căuta subiectul dorit poți folosi listele "Articole recomandate", "Resurse video" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Te poți conecta cu artiolele blogului oferindu-i un Like. Te mai aștept,
cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Adina!
Inspirata postare si eleganta traducere. Multe informatii de interes, riguros structurate, vis-a-vis de evenimentul de la Cluj. Din partea mea, iti doresc sa ai o larga audienta si un raspuns cald, viu, din partea ei. Regret ca, pentru moment, este cam departe de mine.
Extrem de placuta intalnirea pe care ai intermediat-o cu respectabilul si extrem de simpaticul Catalin Manea, caruia i-am "luat coordonatele". Multumesc X Multumesc X Multumesc!(E.A.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...