"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

duminică, 24 august 2014

Recomandare film - Mama vitregă

Viața este o continuă adaptare la schimbare. De fapt la schimbări. Pentru că oricât am vrea noi ca unele lucruri să rămână neschimbate (cele convenabile și confortabile, desigur 😁 aceasta nu se va întâmpla niciodată, în ciuda atașamentelor noastre mai mici sau mai mari, în ciuda veșnicei dorințe umane de durabilitate.

Dintre toate schimbările care vin în viața noastră, despărțirile de oamenii dragi sunt cu siguranță cele mai grele. Pentru că suntem oameni și pentru că antrenamentul detașării este unul dintre cele mai complexe și mai de durată dintre toate antrenamentele de dezvoltare personală și spirituală. Și dacă este vorba de despărțirea copiilor de părinți atunci situația devine și mai complicată.

Filmul pe care îl dau mai departe astăzi conține o emoționantă lecție de viață. Pentru că ne vorbește despre relații într-un fel aparte. Ne vorbește despre cum pot oamenii să-și depășească interesele personale, să iasă din spațiul strâmt al ego-ului și să pășească în lumea Celuilalt. Ne vorbește despre iertare, adaptare, dragoste și înțelegere dincolo de prejudecăți.

Scenariul aparține lui Gigi Levangie, iar pe ecran veți întâlni o echipă absolut minunată: Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris, Jena Malone și Liam Aiken. Filmul a câștigat 7 premii și a fost nominalizat pentru alte cinci - inclusiv la un Glob de Aur (pentru performanța lui Susan Sarandon). Un film numai bun de privit prin ochii sufletului dar și un foarte util exercițiu de fitness mental și emoțional.

Filmul este preluat de pe net, dar pentru o vizionare de calitate recomand bineînțeles cumpărarea dvd-ului. Vizionare plăcută!

Link alternativ aici-link.

***
Dacă ai ajuns pe această pagină pentru prima dată, îți spun bine ai venit! Ideea principală a blogului este dezvoltarea personală integrală așa cum am descris-o aici-link. Poți căuta mai ușor un subiect pe placul tău folosind listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   


Un comentariu:

ludu spunea...

excelent blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...