"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 29 iulie 2012

Puterea extraordinară a subconștientului tău (II)

Așa cum spuneam și în articolele de aici-link, aici-link sau aici-link (dar nu numai), recunosc că am o fascinație pentru creierul uman - computerul uimitor ale cărui secrete și potențial maxim nu sunt încă întru totul descoperite... Am recunoscut că fascinația mea vine în primul rând din convingerea că schimbând mentalitatea știu că ne putem schimba traiectoria în viată și asta nu este doar o metaforă (!). Cu siguranță ați aflat deja de legătura de determinare directă dintre gândurile noastre și starea noastră de sănătate, astfel încât se pare că pe toți ar trebui să ne preocupe mai mult cunoașterea modului în care funcționează mintea noastră, mai exact părțile ei, conștientul și subconștientul.

Joseph Murphy a reușit în cartea sa "Puterea extraordinară a subconștientului tău" să ne dezvăluie numeroase lucruri despre funcționarea acestuia, lucruri pe care le-am prezentat aici-link.

Multe informații interesante am găsit de curând într-una dintre edițiile emisiunile „Viața privită prin ochii sufletului”, la care, realizatorul Constantin Luca l-a avut ca invitat pe Alexie Spiridon - medic primar anatomo-patolog în Bacău, unul dintre membrii fondatori ai Asociației Naționale pentru Promovarea Medicinei Neconvenționale, care are drept sistem de referință sistemul medicinei indiene Ayurveda. Iată emisiunea:Pentru vizualizarea articolelor legate de subiectul "creier" click aici !
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată în căsuța mea virtuală, îți spun bine ai venit! Sper să-ți placă ce vei găsi și să te întorci din când în când. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişareNiciun comentariu: