"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 23 decembrie 2012

Informații care mi-au schimbat viața (1)


Mă gândeam zilele trecute la numeroasele informații care, în timp, au ajuns să se reunească într-un mare puzzle, puzzle-ul prin prisma căruia înțeleg astăzi viața.

Mă gândeam la cât de multe informații întâlnim noi toți în fiecare zi și la felul în care conținutul ce ne rămâne se diluează în timp, uneori până la dispariție. Astfel, nu pot să nu observ că unele informații au trecut poate prea ușor pe lângă oameni și au fost uitate prea curând sau nu au circulat la adevărata lor valoare informațională.

Din acest motiv, m-am gândit să lansez pe această pagină o serie de articole reunite sub titlul - "Informații care mi-au schimbat viața" - în care să aduc în atenție informațiile care m-au ajutat să înțeleg lumea în care trăiesc așa cum o reflectă articolele de până acum.


Am să încep această serie cu un film care, deși nu e nou, este încă destul de puțin cunoscut în raport cu valoarea lui, un film care pe mine m-a ajutat să înțeleg valoarea terapeutică a apei dar și cât de simplu poate fi explicată dinamica relațiilor interumane pe baza impactului pe care îl au gândurile și emoțiile noastre asupra apei conținute de corpul nostru.

Filmul documentar “Apa” are la bază în pricipal studiile lui Masaru Emoto, studii care au pus în evidență faptul că modelele cristalelor de apă sunt influențate de energia cuvintelor și a gândurilor noastre, de muzica sau zgomotul existent în mediul din vecinătatea sa și de alte condiții exterioare.

Ca orice studiu care iese din tiparul studiilor obișnuite ale laboratoarelor de fizică sau chimie din zilele noastre, studiile lui Masaru Emoto au fost inițial criticate de câțiva cercetători din domenii conexe. Faptul că am lucrat pentru o vreme în laboratoare din aceleași domenii (fizică și chimie) mă determină să cred că doar importanța rezultatelor i-a făcut să reacționeze în acest fel.

Recomand acest documentar pentru numeroasele implicații pe care le are în sănătatea și vindecarea noastră, vizionare plăcută!


Recomand bineînțeles cărțile lui Masaru Emoto care spun mult mai mult decât spune filmul și consider că au valoare terapeutică:
"Mesajele ascunse din apă" - comandă online aici-link - transport gratuit;
"Adevărata putere a apei" - comandă online aici-link - transport gratuit;
"Mesaje de la apă și de la univers" - comandă online aici-link - transport gratuit;
"Miracolul Apei" - comandă online aici-link - transport gratuit;
"Viața secretă a apei " - comandă online aici-link - transport gratuit.
"Oracolul cristalelor de apă" - comandă online aici-link - transport gratuit;
"Forma iubirii" - comandă online aici-link - transport gratuit;
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată aici, îți spun bun venit! Poți folosi lista cuvintelor cheie (coloana din dreapta) pentru a căuta mai ușor subiectul dorit. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept

cu drag 💗Un comentariu:

emilia spunea...

Prin articolele de pe acest blog, Mos Craciun vine la noi mult mai des decat o data pe an. Multumiri si Craciun Fericit!