"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

luni, 24 decembrie 2012

Darul Crăciunului


            Sărbătorile au minunatul dar de a ne face să ne aducem aminte de adevăratele valori. Mai ales Crăciunul. Ne amintește că viața este prețioasă, că oamenii ce ne sunt alături merită să le arătăm iubirea noastră și că în realitate numai clipa prezentă ne aparține și poate fi trăită la adevărata intensitate a vieții. Ne amintește că atunci când ne risipim gândul și energia în trecut sau în viitor nu facem decât să uităm de clipa prezentă și de darul ei învăluit în mister pentru foarte mulți dintre noi.

            Deși fiecare clipă din an este potrivită pentru o privire mai atentă în interiorul nostru, consider că această sărbătoare este cea mai potrivită prin semnificațiile sale profunde. Este momentul cel mai potrivit să ne privim pe noi înșine în ochi și să mărturisim ființei din fața noastră cu o transparență de cristal toate lucrurile care ne „stau pe suflet” în vederea unei auto-armonizări necesare unui nou început.

            Să-i mărturisim celuilalt „eu” tot ce ne-a bucurat dar și tot ce ne-a durut, tot ce ne-a plăcut dar și tot ce am urât la noi înșine și să încercăm să găsim o cale comună de a merge mai departe într-o nouă formulă, mai exact în echipă.

În cazul cănd vă întrebați de ce ar fi necesar un astfel de scenariu, de ce ar fi necesar să facem o bună echipă cu noi înșine, răspunsul pe care l-am găsit pentru mine este unul simplu: deoarece relația cu propria ființă este una pentru totdeauna, o dată stabilită, armonizată, înțeleasă pâna la capăt, aceasta devine o bază solidă în provocările prin care trecem și ne oferă puterea și curajul să le depășim cu demnitate, iar ca și bonusuri - independența emoțională și înțelegerea și acceptarea semenilor noștri.

Pacea profundă, bucuria imensă și minunata eliberare pe care o oferă rezultatul procesului de care vorbeam mai sus este ceea ce vă doresc în această seară de Ajun și  pentru clipele ce vor veni, cu drag din tot sufletul meu  

Mai am două daruri. Primul este un mesaj al lui Mooji în preajma Crăciunului, iată-l:
*** Dacă subtitrarea nu pornește automat, dați click pe butonul CC din bara de jos a player-ului și selectați limba română.

  
      Al doilea dar * l-am editat acum 2 ani dar țin foarte mult la mesajul pe care îl transmite și cred că o să vă placă să-l revedeți  


Cu drag 💗

Niciun comentariu: