"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 17 martie 2013

Recomandare film - Ultimul războinic al Aerului

Unele texte din unele culturi spun că în vremuri străvechi oamenii erau stăpânii celor patru elemente de bază ale Terrei: aerul, apa, pământul și focul. Acestea mai spun că cele patru elemente nu trebuie înțelese doar în sensul propriu al cuvintelor (adică apa nu e doar un lichid, pământul nu e doar un amestec de substanțe, etc.) ci luând în considerare semnificațiile subtile ale acestora ca forme de energie vizibile sau invizibile, fizice și spirituale.

Chiar dacă ar fi să credem în aceste texte, chiar dacă nu, îmi place să îmi imaginez cum ar fi dacă aceste elemente s-ar lăsa mânuite de noi...Da, știu, pentru momentul actual de evoluție al omenirii asta ar însemna un mare haos, din cauza mulțimii foarte diverse de sisteme de valori care ne conduc pe fiecare 😁.

Dincolo de toate acestea, filmul fantasy pe care îl recomand astăzi este unul relaxant care lasă imaginația copilului din noi să "zburde" liberă, lucru care nu poate fi decât benefic pentru dezvoltarea creativității fiecăruia. Titlul filmului este "Ultimul Războinic al Aerului" și a fost lansat în 2010.

Am preluat filmul de pe ok.ru, însă pentru o vizionare în condiții optime recomand cumpărarea dvd-ului. Vizionare plăcută!


Dacă ești pentru prima dată aici, își urez bun venit! Sper să găsești subiecte care să-ți placă în tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗Un comentariu:

IanculescuHimself spunea...

Foarte bun filmul, cu o esenta tare :)