"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 1 martie 2013

Recomandare film - Ultimul dar

Chiar dacă zăpada nu se dă plecată de la noi, chiar dacă frigul ne mai mușcă de nas dimineața și seara, oficial...a venit primăvara!
Dincolo de mărțișoare și urări, primăvara are multe semnificații, dintre care, poate cea mai dragă mie este înnoirea/transformarea.
Posibil ca mintea noastră să se fi săturat deja de schimbările pe care le observă în jur sau chiar în interior, astfel încât, numai și cuvântul "schimbare" să ne aducă fiori reci pe șira spinării..😁
Așa mă gândeam și eu, de aceea dedic această zi sărbătoririi primăverii, fără alte discuții și să vă ofer în dar un film din acela care "merge la suflet". Este vorba despre filmul "Ultimul dar" (a mai circulat sub titlul "Darul cel mai de preț"). Nu îi voi face nici o prezentare, vă spun doar că este minunat!
Filmul este preluat de Youtube, dar pentru o vizionare de calitate recomand bineînțeles cumpărarea dvd-ului. (* Dacă subtitrarea nu pornește automat, o puteți seta după ce deschideți filmul din butonul din stânga siglei Youtube din bara de jos a player-ului)
O primăvară așa cum o doriți!   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: